[再見安歷基,歡迎華維迪] 巴塞隆拿球迷討論區 (197)

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
外國人睇波係咪真係盲
屌哂鬼話冇人唔識seri就話佢唔配踢巴塞
一定要古天奴

古天樂其實唔差
但唔夾踢囉

古天樂最岩踢
其實有無人覺得要買巴士司機接班人或替換
佢係打蝗比力d 之外,其他場數佢一(泣)左隊波就好慢

我知佢可以困局時搓返個波出來或者扭返出來,但好多隊都針對我地中場慢

我知佢可以困局時搓返個波出來或者扭返出來,但好多隊都針對我地中場慢

有samper
外國人睇波係咪真係盲
一定要古天奴

古天樂其實唔差
但唔夾踢囉

其實我都唔敢講,當初尼馬so9黎之前,都係屌到7彩唔想佢黎,但之後都夾得好好

Moon錯sor9

U真係不停狙擊泰皇

屌梨刀有份

唔想人回po又Kai?

唔想戴綠帽又溝女?

泰皇屌打綠帽仔

兩隻弱智鬥廢

點鬥都唔撚夠你廢
外國人睇波係咪真係盲
一定要古天奴

古天樂其實唔差
但唔夾踢囉

其實我都唔敢講,當初尼馬so9黎之前,都係屌到7彩唔想佢黎,但之後都夾得好好

尼馬應該無人唔歡迎掛,個時為咗搵美斯接班人
反而SO9嚟得好意外,好多人都喺 黑人???.jpg 樣

但如果有錢bid古天樂,點解唔用呢舊錢bid華拉提/大佬呢

有samper

巴禾子sick ball

U真係不停狙擊泰皇

屌梨刀有份

唔想人回po又Kai?

唔想戴綠帽又溝女?

泰皇屌打綠帽仔

兩隻弱智鬥廢

點鬥都唔撚夠你廢

鬥錯sor9
外國人睇波係咪真係盲
一定要古天奴

古天樂其實唔差
但唔夾踢囉

班高層嘅野
外國人睇波係咪真係盲
一定要古天奴

古天樂其實唔差
但唔夾踢囉

個時屌撚到反艇喎
個個係到話尼馬youtube球王
重點係古天樂個價
佢個價都唔值咁高
再講今巴塞最需要補強既位置唔係佢踢開既位

有samper

恕我直言
以巴塞前線既迫搶意識
我覺得samper 未必適應到宜家打巴塞防中既壓力

有samper

恕我直言
以巴塞前線既迫搶意識
我覺得samper 未必適應到宜家打巴塞防中既壓力

其實真嘅 但如果要做影帝嘅野就得佢
外國人睇波係咪真係盲
一定要古天奴

古天樂其實唔差
但唔夾踢囉

不過佢招古一招係幾殺食
特別係我地無遠射
外國人睇波係咪真係盲
一定要古天奴

古天樂其實唔差
但唔夾踢囉

個時屌撚到反艇喎
個個係到話尼馬youtube球王

個時我都唔係幾想尼馬黎 覺得佢死扭爛扭

反而S9真係j 撚死我
外國人睇波係咪真係盲
一定要古天奴

睇下邊啲外國人囉 Reddit都好多正常人士
古天奴落埋場根本係打多個AML/AMC 得一招射波最出色
而唔係鳩白個MC位再喺Half Spaces度突破傳波組織
技術佢係有
但擺埋佢出來即係更加擺大個頭 中後場壓力仲更加大
巴塞隆拿 後衛 沙冶羅拔圖 Sergi Roberto 因傷退出今期國家隊集訓,主帥 盧柏迪冶 Julen Lopetegui 並沒有補選任何球員。但會邀請 耶禮艾華利斯 Yeray Álvarez 、恩拿基威廉斯 Iñaki Williams、比利連 Héctor Bellerín、奧迪利奧蘇拿 Odriozola 和 沙奧尼古斯 Saúl Ñíguez 參與成年隊操練,直至 西班牙U21 前往 波蘭 參加2017年21歲以下歐洲國家盃。
巴塞隆拿 後衛 沙冶羅拔圖 Sergi Roberto 因傷退出今期國家隊集訓,主帥 盧柏迪冶 Julen Lopetegui 並沒有補選任何球員。但會邀請 耶禮艾華利斯 Yeray Álvarez 、恩拿基威廉斯 Iñaki Williams、比利連 Héctor Bellerín、奧迪利奧蘇拿 Odriozola 和 沙奧尼古斯 Saúl Ñíguez 參與成年隊操練,直至 西班牙U21 前往 波蘭 參加2017年21歲以下歐洲國家盃。

羅白
技術佢係有

一樣諗法
係拉B變左b2b後,球隊急需一個組織型中場多過古天奴呢D
所以中場係要2個頂級球星,1個係唔夠
技術佢係有

一樣諗法

買件黑腸解放拉B 啦
技術佢係有

一樣諗法

買件黑腸解放拉B 啦

拉B唔夠料,你睇佢係三閘線拎波好難做到野就知
技術佢係有

一樣諗法

買件黑腸解放拉B 啦

其實kante 幾好
傳到波
同回防速度快
可惜已經無可能
技術佢係有

一樣諗法

買件黑腸解放拉B 啦

拉B唔夠料,你睇佢係三閘線拎波好難做到野就知

我成日覺得係佢要就住就住唔敢咁放
佢一上去後面就空哂咁濟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞