[再見安歷基,歡迎華維迪] 巴塞隆拿球迷討論區 (197)

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
https://lihkg.com/thread/266055/page/1
好中

太長,不睇了

agger

吾系甘牙迷仔=.=

首先you要有條女,女都矛,睇黎助咩

迷囝
https://lihkg.com/thread/266055/page/1
好中

太長,不睇了

agger

吾系甘牙迷仔=.=

唔覺ag真係咁差

老老柒柒 屌得佢咁行都係因為首先轉會方面貴之餘又冇需要 華西歐國表現亦唔突出(not一線/即食) 其次係巴塞又成日柒仲要安狗無限出
好中

太長,不睇了

agger

吾系甘牙迷仔=.=

唔覺ag真係咁差

老老柒柒 屌得佢咁行都係因為首先轉會方面貴之餘又冇需要 華西歐國表現亦唔突出(not一線/即食) 其次係巴塞又成日柒仲要安狗無限出

AG>MSN>ALL
天天天,爾等聲震天。
地地地,雖爾等競是勝過吾等。
爾等聲震天,爾等競復勝過吾等。
僅吾等得冠,吾皇冠已落囊
勝吾等,復何哉

又有得笑
唔覺ag真係咁差

AG>24>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MSN>ALL
以前咪又係要最top先會20出頭穩坐正選
一個球員到27-30歲先係巔峰期,後衛甚至去到32,33

所以出去磨練下

巴塞放走果d叫磨練咩

當年老費唔係揀evans的話,碧基而家都係踢西甲中游咋

問題係而家既巴塞根本無耐性比到啲青訓球員
食年雞胸已經唔撚掂

是但搵個教練都唔會差過安歷基
拎住msn有雙冠係對教練ge基本要求

再者係你地冇耐性姐

我不嬲對青訓係比較寬容 但唔包括無表現 拖累球隊都要死出 正選
以前咪又係要最top先會20出頭穩坐正選
一個球員到27-30歲先係巔峰期,後衛甚至去到32,33

所以出去磨練下

巴塞放走果d叫磨練咩

當年老費唔係揀evans的話,碧基而家都係踢西甲中游咋

問題係而家既巴塞根本無耐性比到啲青訓球員
食年雞胸已經唔撚掂

是但搵個教練都唔會差過安歷基
拎住msn有雙冠係對教練ge基本要求

再者係你地冇耐性姐

我不嬲對青訓係比較寬容 但唔包括無表現 拖累球隊都要死出 正選

Agger
有冇巴迷同我一樣鐘意LBJ
上幾頁果篇文 有個point 我幾同意 令進攻有問題其實包括 mk呢條友 佢呢季開始踢大佬波 極少沖擊禁區 下下走返出黎拎波要學美斯造波 但佢黎黎去去只係將個波推入中路然後比美斯 仲記得佢1415 差唔多兩三埸就有一兩接應美斯45度斜傳入倒波 1516 開始完全唔走位 呢季直頭冇曬
上幾頁果篇文 有個point 我幾同意 令進攻有問題其實包括 mk呢條友 佢呢季開始踢大佬波 極少沖擊禁區 下下走返出黎拎波要學美斯造波 但佢黎黎去去只係將個波推入中路然後比美斯 仲記得佢1415 差唔多兩三埸就有一兩接應美斯45度斜傳入倒波 1516 開始完全唔走位 呢季直頭冇曬

冇mk個波都唔知上唔上到去
不過佢的確係進攻有問題
Valverde: "My idea is to have a fluid relationship with the B team, to see players getting better day by day to come up to the first team."
mk 左路突破根本係最殺食 無人可以單對單守倒佢 佢入中路 一多人 就無撚用 因為佢無小白美果d超強小範圍技術

佢對mk嘅睇法好同意

今季我好憎佢
憎到delete 左佢Instagram

1) 佢學師兄話齌完全唔衝擎禁區
2)唔會係後衞身後走位
3)因為返到好後拎波,距離龍門太遠。而且佢去波為過而過唔係搵射門機會。基本上佢拎波係無威脅。
對於前鋒來講完全唔合格。

一係佢就變番以前,繼續係咁都係打撚死美斯一個

今季我好憎佢

2)唔會係後衞身後走位
3)因為返到好後拎波,距離龍門太遠。而且佢去波為過而過唔係搵射門機會。基本上佢拎波係無威脅。

屌 佢ig全撚部都係出去玩d相黎

一係佢就變番以前,繼續係咁都係打撚死美斯一個

上年都同小明配合下 今季淨係cut入中間搵ms

今季我好憎佢

2)唔會係後衞身後走位

屌 佢ig全撚部都係出去玩d相黎

好撚炆
我要華拉堤
我要華拉堤

Yes
我要華拉堤

Yes

有華拉堤我地洗得個飛機盃
我要華拉堤

我買AG俾你
我要華拉堤

我買AG俾你

我要華拉堤
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞