[親生仔] Google Pixel 討論區 (61) Google-made SoC

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
點解要郁到SELinux先開到.......
借咗另一張卡
3台又要用另一個file( \sea\3hk\commerci\hk)
基本上要刪咗兩個magisk
然後再重新install
唔知喎
我而家成功VoLTE之後disable番selinux個package都用到
Gn1冇咩問題,好野黎
Pixel 6 pro 好吸引
可惜無行貨,唔知三禾會唔會食水好深
係咪話disable左佢部手機會好高危 之前係其他玩機地方見d人咁講 如果要咁做寧願唔用果樣野
幾時賣過水貨唔食水深?
前排水貨鋪pixel 4a $3100
唔算深
一言兩語好難講到SELinux係點運作
交比鳥哥算
http://linux.vbird.org/linux_basic/0440processcontrol.php#selinux_what
以我經驗,唔急既等black Friday上網買,會平好多
無行貨真係好撚煩
醒起早排有人整左個SELinux Permissive PoC幫你一鍵root機
https://www.xda-developers.com/permissive-selinux-dangers-exploits/
IMX363 1/2.55 1.4μm 都可以畀Gcam tune到出神入化,而家GN1 1/1.31 1.2μm接近IMX700 1/1.28 1.22μm,在大底情況下應該會好癲
永遠唔明點解冇行貨就要冇volte
人地都要搵食租同人工
其實佢可以無行貨都有 volte
Pixel 自己唔搞唧
其實GSM 個組織有個database 比電訊商 upload 個 config 上去... 只係pixel 好似無implement到...
其實用個弱雞sensor都可以做到咁靚,用個靚啲嘅sensor可以有咩突破,講緊硬件限制以外嘅野
好奇一問,GN1 響極低光源情況下會唔會差少少? 因為得 1.2μm。
像素合成2.4
GN1有4合1
但合成後得返12.5m pixel.
細節就會無咁啲。密切睇意下之後流出黎嘅相。
5a 聽日發佈
正 等死我啦
我部nokia 7 plus就快壞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞