[親生仔] Google Pixel 討論區 (61) Google-made SoC

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
等得一定係等埋 如果你買5G版係單純為左個5G就唔洗買 除非你root
本身驚6仔都好大部
啱啱發現原來6仔同用左四年嘅u11+一樣size
買唔買嘅關鍵因素應該係qc同粒三星代工cpu
一樣size咁橋,如果係咁我都會入手
u11+:
158.5 x 74.9 x 8.5 mm

pixel 6:
158.60 x 74.80 x 8.90mm

6仔雖然6.4吋但螢幕比高
同6吋嘅u11+幾乎一樣size
上網睇過話6 pro size同S21 ultra基本上一樣, 噚日拎上手感覺都還好
想問下通常google pixel io係幾時? 10月??
我要求好低,粒u效能贏865,發熱好過888就當google贏
Io 過咗啦
下個event係made by Google
sorry 咁 made by gooogle 有冇出左時間幾時
幾時又有返可以錄音架
我今日聽完電話收線見到

邊度聽返嘅話,我冇用過我都唔知喎
上年就9月底 通常就10月
"Google Pixel 5a 5G: News, Availability, Specs, Design | Digital Trends" https://www.digitaltrends.com/mobile/google-pixel-5a-5g-news-specs/
真係$3500就換機
想要wireless changing
睇美馬已經有5a套賣
想換 但好撚大部
香港整機:

灣仔永倫爆mon換mon手機維修中心

我嗰時剩係寫低左呢個
4a Amazon同Google store已經冇得賣
要買就要香港舖
4a 美森仲有
又係咁大部
唔係sold by google.
聽講5a定價350usd
幾吸引
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞