[親生仔] Google Pixel 討論區 (61) Google-made SoC

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
同Samsung合作先用呢個名姐
入面唔同哂
反制裁法is comming to town
諗下好
真 冇行貨都算了
真係唔想root機
想問下pixel 5a 有可靠的spec出左未?
最想知有咩色同個mon 幾大
出左 今個月2X號出 應該好可靠
如果要對抗Apple嘅話, Google同Samsung就一定要緊密合作.
ifan: SE2都係高階
期待pixel 5a
可以轉會

部ip8+就嚟頂唔順
pixel 3表示換完電都係倒水

希望6同5a唔會咁掛
a系列一律核電
用緊三叔s10+做主機
pixel4a 做副機/影相用

見pixel5a就出,唔知換唔換好
4a依家唯一好處係google photo無限upload相

5a就無左依樣野
今晚應該有beta4?
分別唔大 係多個wide 大moon 大電 90Hz
留名等出pixel watch
幾時出正式?同埋你地升大版本會唔會reset?
restore好煩
講起原機restore真係好on9
我咁多個file得camera係有backup上去
而家想reset所以其他相都開埋backup
佢一堆咁跟返日期back上去都算啦

佢back完係唔識記住你啲folder
reset完啲想download返落嚟亂到仆街
統一叫做downloads
有冇計搞搞佢
拉曬啲screenshots, movies嗰堆folder落電腦
reset完再拉返落電話 work唔work
有時都有啲friend嘅on9相要send去group鞭所以要留local 唔留好麻煩
APPLE WATCH 單獨咁用用得齊?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞