[親生仔] Google Pixel 討論區 (61) Google-made SoC

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
同意呀
推到個performance 幾勁都好,倒水電就無偈傾
咁佢有成5000mAh 又應該唔會倒水電嘅
依家係等可以喺邊度買啫
迄今用電最快...
我估呢部野價格定位應該都係跟 iphone ..
我都想要細機
6.4吋係做乜撚
真,宜家用緊12 mini,再拎返部舊機u11+完全唔慣

Btw 今次會唔會出a系列?
有啲YouTuber都話呢部係想搶iPhone嘅市場
成唔成功就要觀察吓
Pixel 3 細機個手感重量真係好fit
今代繼續用aluminium, 希望輕d
5仔151g
本身諗住買細機,所以諗住買6, 但而家睇嚟6 pro只不過係長dd,個邊又幼好多,仲多左個tele。不過係曲mon....

難諗,等出review/$$ 先算
ROOT完又要patch 堆magisk 搞d 銀行app
人大左唔想搞
然後2個月後就出promotion 減價送google credit
Amazon
btw,部nexus 5仲未壞
我都有 但太慢 擺左係到 有冇刷過咩rom?
好耐冇更新
聽連登仔講真係等仆街
iphone12 mini 銷量都仆哂街
出大芒根本就係大勢所趨
用12mini做例子根本就太極端12mini得5.4寸喎大佬
正如想大mon係趨勢都唔會搵ipad mini做例子啦

大部分人應該想要6寸左右好似iphone12咁嘅size

手持Pixel 3 表示捱唔到了
我粒電脹左 自己換 已重生
12mini 仆街唔係因為班窮撚自己FF 細機可以用SE 價賣比佢, 但出到黎成6000 (64GB唔用得) 即笠水咩.
或者等5a/6a
睇嚟大家都係3苦主
正常應該 5要換機 但係5真係換唔落手
唔係話ROOT完可以照用到咩
我部3既電都仲OK...
但係install唔到system update, 上網睇左好多po試過晒都搞唔掂..
所以安全起見點到要換機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞