[親生仔] Google Pixel 討論區 (61) Google-made SoC

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
我就覺得用dimensions嚟衡量大細好啲
pixel 6:
158.60 x 74.80 x 8.90mm

iphone 12:
146.7 x 71.5 x 7.4 mm

pixel 6 pro:
163.90 x 75.80 x 8.90mm

iphone 12 pro max:
160.8 x 78.1 x 7.4 mm

連6仔都大過iphone12真係好難接受
不過pixel用aluminium應該比iphone輕
褲袋都擺唔落
呢個位實就手,如果佢好似啲支那機咁就嚟落到個下巴到我會想死
我都係咁 但係洗機真係好煩
ETOPIA PIXEL 機有無歐美貨?
好似話6係平mon,6pro係曲mon?
屌你google 2021年仲用曲mon,點貼mon貼呀
原來大家都有相同問題 我仲以為得我係咁
犀牛盾 同佢個 玻MON 貼 我用咗3年 今年先開始裂 個CASE用咗兩年 跌咗十次電話都無爛到
因為原廠個rom收唔到香港啲5G台,要root機再update個list先得。details未研究,可以喺度爬下文。
SORRY 我今日先追POST...

我係唔係見唔到個 FINGERPRINT SENSOR???
喺個mon度
睇大家講野都好擔心個SOC
我自己買P3XL無諗過啲咩 我照正常打機
明明SPEC係差過一眾高階機, 但係用落真係好有分別, 爽同順

而家用埋用埋都用咗3年
我係 1 > 3
當年1我都買 6無理由唔買
買硬 6PRO
希望ETOPIA 有歐美貨...
屌你細機都74.8mm闊 咁大部仲要少個鏡頭,用緊3細機先68.x mm

如果pro最後唔係曲mon可能上pro算
係官網到買有冇得寄過黎?
有 我果陣急得濟用埋FedEx
幾凸下
加返個殼應該平返 但側邊應該幾厚吓
秋季唔知最快九月會唔會有呢
好期待
已經一定要帶尿袋 唔係搞唔掂...
我 2 3 4
不過宜家用緊samsung
期待
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞