有無人行加拿大stream B 同路人?

1001 回覆
144 Like 20 Dislike
入咗gp都即刻走啦
有冇人有join過上次家和萬聖節活動
笑死 曾女當場比人屌
便當好似係幫佢地run Page
佢香港本行好似係做Media定PR
定好似做Viu TV 定蘋果 唔記得

依家好似咩加拿大IG Page都係佢有份幫咁
冇人想join
想請教下我18年grad, 依家係香港讀緊master expect 22年9月grad, 但係我想提早係22年6月到用bachelor 去申請owp先, just in case 佢要好耐時間批, 23年先出發,我google 過最後申請pr 要再submit 多次個學歷, 想confirm 下到時我係咪就咁換番張master 既證明就ok? 唔會限你一定要用番申請opw 個bachelor 去計5 年?
咁朱古力奶又係邊個嚟 覺得佢好黑人憎
之前講野好港豬
可以用其他申請PR
但你要肯定個master做到ECA
其實果班人真係好黑人憎
差唔多每個TG group都見到佢哋
其實有無其他TG group無加和份又夠多人?
冇 佢地變左地頭蟲 所有野都比佢地控制哂
仲有Peterson條老屎忽
等owp批到就quit哂d tg group去
想請教下各位巴打,如果2018年年底grad,行stream B最後deadline係咪2023年年底申請,再係3年內(2026)有一年工作經驗?

定係2023年年底前要有埋一年工作經驗?
有冇detail
master 都要做ECA? 我讀緊個個係3大 part time master, 我諗應該ok, 見其他人都差唔多background
做PR除非係加拿大本土學校
其他都要做eca
話之你哈佛牛津
fucking right
2023年年底前要有一年工作經驗 申請時要畢業5年內
香港人最鍾意搵香港人笨 寧願群鬼佬都唔群香港人
群印度人
Discord啦
係IG學簽班人開 都600幾人
仲要冇曾女peterson班老屎忽

https://discord.gg/NPm2GAwWuJ
點解唔宜家quit,申請owp要入tg group
有少少關公都唔會痴埋呢條友啦
個朵臭到呢

個個聽到佢個名第一時間都係屌
佢好似活係自己個世界入面咁

曾女日常:
起身話自己食咗咩早餐—>九唔搭八串人幾句—>話自己返工冇嘢做—>話自己洗車—>屌下人老母—>話自己食咩晚餐—>扮藍屍—>係咪都屈人伸手黨抽水串人兩句
佢真係活係自己世界
人地屌佢都當耳邊風 點都可以扭曲到係自己啱
面皮厚撚過銀河系直徑

然後日日係唔同group都講自己野
明明冇人想理佢
將d英文變哂做弱智中文音譯 又係冇人睇得明
但佢又會繼續自high
佢唯一強項:好似24小時無時無刻都上緊網
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞