有無人行加拿大stream B 同路人?

1001 回覆
144 Like 20 Dislike
加香依個垃圾group
果幾個group來來去去都係果班人
總知就係好驚有第二個gp出現阻住佢地發達咁
一見到有人講開左第二個gp就會好緊張
On撚鳩
佢乜group都入 關事唔關事都入
連d BNO group都有
好似一日24小時係咁mon 住tg group咁
我想曾女快撚啲搵到工
佢真係好撚煩
仲要有時係答錯野嗰下仆街
仲有個Kepler?又係好撚煩
佢成日share d車食飯相好煩
所以quit咗好耐
條女仲要係岩岩黎
扮撚曬地頭蟲咁亂鳩咁up
係咪要畢咗業先至可以報owp
姐係22年grad 就要22年9月先可以報?
要有cert先申請得
佢仔來㗎
佢搵到做緊架啦
佢hd grad 左
用hd apply 返owp 咪得
依家批好似仲有3年入境呢支歌仔唱
巴打幾耐拎到pr
佢去到頭一個月已經當自己地膽啦
乜都以為自己岩哂咁 明明就井底之蛙
其實個group話就話有萬幾人
但好似活躍人數得幾百人
最好笑佢之前成日share相出嚟
來來去去得果自己friend理佢
你見到有個咁既人係group度你都唔想活躍啦
之後留低係為咗睇currency睇bot
依家自己上wise睇算
但佢好多bot都唔update
quit group唔洗煩
直接入其owp group同苦主group算
其實隻bot 唔使入grp 都用得
求教學
你pm 隻bot
start 左隻bot 之後用返 /currency 條command 就睇到
我上返水先
Walmart 嗰份唔知點解話左幾次我張open work permit invalid, 我最後打左去真人hr度問幫我開case number
我明明張野係機場IRCC俾,我再用嗰張野去政府度出埋SIN number都有假? 屌

之後我繼續搵, 搵左份洗車屋度做, 16/hr , 仲有tips , 返左一日散哂 九個鐘無停, 中間20分鐘食飯有飯鐘錢
個supervisor 話星期六係忙d, 1-5會輕鬆好多
希望頂到, 長工黎
洗車真係辛苦工黎
冬天做仲慘 巴打加油頂住
事撚但啦
總知就on撚鳩
係咪Walmart 班7頭冇見過當係假
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞