有無人行加拿大stream B 同路人?

1001 回覆
144 Like 20 Dislike
大家交流下都好
可摸耳加埋我,我都打算下年二月過多倫多
冇問題 你地比tg我 我再開個group
冇問題 你地比tg我 我再開個group
唯有webform問
不過webform都有機會好遲覆/唔覆
其實開個另一個application 會唔會好啲?
好似得一年有限期?

好呀
16年畢業照去
要入Group既,可以加我Tg: @Youdeservefreedom
Ching 一切順利,開左個tg group,有興趣的話可以加 :myartspace
8月尾ircc 收齊晒資料
而家都未有消息
應該處理阿富汗難民申請
巴打
我尋晚學你咁問完,
但今朝都只係官方auto send你上面話阿富漢問題封email ,跟住冇再覆過我了
巴打
岩岩上連登問完就收到Correspondence Letter
但未收到approved letter
但係Application status就寫左
Latest update:
Final decision - October 28, 2021:Your application was approved. Check your messages below for details.
即係點呀
第二個工作天出LOI
拎嗰封入境
巴打如果有biometric 介唔介意話比我知
因為我應該都會book medical 做左先

但又有人話唔建議up front做
唔知點解
係唔建議假upfront 即係submit咗application又未收到信就自己走去做咗先嗰種
會有咩問題架

因為依排佢處理阿富汗啲cases 自己想快啲process

聽講有人9月submit application 都未有消息
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞