哇stanly條女Alina公開屌公司?

1001 回覆
409 Like 33 Dislike
不如你睇清楚先啦,我呢個post就無彈過任過鏡仔,係見你將人地既comment用酸黎解釋覺尷尬咋,其實係針對你咋,get到?
阿姐擺明偏心到出晒面㗎啦
佢錫嗰啲? 自己出埋鏡幫手都仲得
唔錫嗰啲? 走數、推Job,塞畀紅嗰幾個等佢哋再紅啲
你睇佢點對啫喱米就知,人哋自資出歌,連IG幫手推一下都冇
根本Mirror啲內哄好多都係佢搞出嚟
有啲嘢就係講真話先冇人信
唯一可以講嘅就係班仔本身係冇問題
佢哋係好 但亦都唔洗吹到佢哋咁大
Even我最鍾意嘅姜 我都係會成日話佢有嘢唔掂要改進
有啲嘢值唔值得係由市場決定
所以唔好因為個人喜惡夾硬做低另外一個
做低咗一個亦唔代表你鍾意嗰個會上到位
diutv講親alron都剪返呢段出嚟播
啲剪輯搞到佢變咗煩膠
咁你用緊偶像個名針我
唔通我又針返你偶像咩
用呢個名就慎言啦
大台以前都好撚閪
而家冇生意就同你friend過打band
仲有講酸唔係我講先㗎
你睇清楚先啦
jeremy咁溫柔形象咁好你唔咁啦
但character真係唔係媚出,可能真係啱做dancer
啱啱一睇原來已經報咗出嚟
你知價錢
幾個網媒都報左啦
cap哂呢度啲精彩故事
搵星夢都逼爆商場都講得出
Alina連大表哥紅過佢都唔抵得,仲點會幫jeremy出頭,啲留言幾好笑
唔係唔出得,係我懶打然後大部分人就咁睇個格式都明姐,話哂佢因爲呢句嘢比人黑咗咁耐我都幾鍾意王勁嘅,但我覺得佢重未太摸到自己條路,唔識點突出自己character
訓醒一教個po又變左互屌
其實啲仔真係冇咩好屌,12個仔慢慢養大左都希佢地嘅target audience, 啲客更係想指定用邊個

不過係得DiuTv d sale咁撚on9 玩串左個party
ViuTV 都冇責任去全數滿足客戶需要
唔鍾意咪搵6號馮盈盈扮姜濤嗰位暗星賣廣告囉
睇下有冇 noise

你要姜濤?唔好意思喎姜先生好忙,一係畀多啲,一係bundle多幾個
做生意不嬲都係買大送細
將冇咪受歡迎嘅產品送出去增加知名度
到嗰產品有口皆碑時咪可以獨立出售
甚至綑綁其他再冇咁受歡迎嘅產品一齊賣

Viutv立場就係想捧紅最多嘅人
唔好畀某一兩個成員坐大
佢呢期轉捧AL Edan 絕對正常

究竟係啲唯毒太毒
定係年紀太細?
呢啲商業行為其實好 common 囉
無心捧你簽佢地返嚟做乜
Mike導同無制限對錯仔嘅幫助分分鐘仲多
睇調教你 mirror, 應該想推 Tiger 出來。
入面有晒 plan 推邊個,
所有野都係 marketing 做出來為主。
但 Tiger 和 Jeremy 唔同 type ,玩客?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞