哇stanly條女Alina公開屌公司?

1001 回覆
409 Like 33 Dislike
網民咁辛苦tag到三哥回應

不過有人解釋咗Error簽咗deliveroo所以唔可以接foodpanda嘅三哥
係喎發雞盲睇唔到
嫌疑事件薄之前明明話佢有份,但第一集完全無講過野咁濟
花姐擺明有偏心
今年想Edan攞新人獎就狂谷

從來唔理Error
肥仔都係今年做新人又唔谷
搵自己公司嘅人襯佢想捧紅嘅人

現實就係咁殘酷
Stanley本身自己又隱晒形
不過你話佢窮到飯都無得開就誇咗啲
靚既先可以用呢個詞語
唔靚既叫「女人」就算拉
Sorry 撳錯負評
小薯茄廿萬全包真頭抵到爛
同埋佢哋真係紅
早兩年903 DJ都收六至廿萬一條FB片
垃圾網媒都收十幾萬一篇文+FB IG
不過話姜收千萬真係吹大咗

利申:做過相關行業
聽人講話姜仔係去最好數嗰幾間分行巡行,但唔明白點解要咁做
獎勵員工?
佢係全民造星 好似有個問題問佢
有無覺得唔甘心,姐係先過Stanley入行,但係反而而家男朋友紅過自己(意思類似 唔記得Exact Wordings)
跟住佢話有
cosmetics搵Jeremy 美男子真係會好好睇
好似之前MAC廣告
嘩 屌靚到 真係美男子同埋個個Feel正到自然到
True
姜可能其他廣告拍得好好睇 好慣拍廣告
不過MAC廣告真係Jeremy 自然/夾個Feel好多
係啊
Error超慘
Viu tv式配貨
要配alton (衫鞋首飾碗碟)先買到姜濤(bkc)
睇埋肥姜先diu la
佢演戲真係幾自然幾舒服
是旦啦 stanly 都唔係咩好人 成日扮撚曬野
成團人嘅敗筆
點樣唔係好人
我都係鏡粉,但我最愛ak
我信你唔係唯飯,話哂喺度都識咗你幾年,你男人老狗平時都無乜追星,我信你係聽親戚講。我本人又無話接受唔到,因為姜糖真係癲的,但唔代表其他幾個做唔到數,話哂呢幾個都係當紅廣告商寵兒,只不過係癲同超級癲嘅分別
笑咗
話星座撚唔搶風頭嘅一定係呢年先入坑
佢就係出道個年太鍾意搶風頭
被fans屌到仆街先好啲咋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞