哇stanly條女Alina公開屌公司?

1001 回覆
409 Like 33 Dislike
Ian個樣high end唔起係事實
咁佢有身型都係事實
就咁睇我覺得嗰個人酸到仆街
唔係個客自己揀人咩
以佢幾個個樣(除咗193)
想行正常唱歌路線仲要紅 真係要唱到曉飛先得
仲會係好似callster咁紅歌唔紅人 好多人都唔會嗌得齊4個人名
宜家error行騎呢係開新路線 然後又work喎
收得都唔慌貴啦...
肥仔自己人,收貴嘅話唔好搵返街外人?
根本肥仔先應該多啲solo歌(產量要接近jer先起碼)
Error啲歌就可以當玩嘢咁一年一隻或做綜藝節目出題曲
酸味滲哂出mon
米6著西裝笑到仆街
係連登講兩句就可以令到有job變冇job咩
佢哋嘅management 真係好怪
完全唔係路又唔識撈
攪到我哋俾錢嘅都要俾佢哋屌同求佢哋
佢哋求神拜佛鏡仔一定要紅
否則一沉百踩
班仔其實幾nice同貼地,但始終人微言輕,又有苦自己知
肥寶啤一啤侷哋就立即收聲
個亞視出身嘅肥寶真係萬惡根源
未見過大場面又以為自己好巴閉
講真Ian喎
點都唔會係俾人bundle果個啦下嘛
調教你mirror已經講咗佢哋係要bundle 咁sale架啦
大佬個個都知姜紅個個搵曬姜係咪其他11個唔洗開飯?
條友不願面對
LV 3子點都唔會係比人bundle嗰個啦
網上9up冇成本
都係網上作文比賽
俾人cap左咪記者朋友你好
其他人睇左會唔會on9當真就另一件事
Mirror就係俾你呢啲人搞散
理得人high唔high end,個客鍾意咪得,LV 3子點計都唔會係比人bundle嗰幾個囉
記者睇完得啖笑啦,仲報出嚟就真係無腦
咁佢都無講錯喎喺個客角度佢地的確一啲責任都無
但viutv有責任喎
娛記質素不嬲極度參差啦,尤其宜家啲網媒零門檻
唔係話咩,要酸都酸姜濤同ansonlo先啦,兩個仲多high end job 啦,上面我就無彈過Ian,不過見你將人地既評語乜都推落酸到就有d尷尬囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞