哇stanly條女Alina公開屌公司?

1001 回覆
409 Like 33 Dislike
屌佢老味又我推俾tiger

調教已經見到勁捧tiger
癲撚到 自己ig 屌viu 唔係求證公司有冇發生類似事件 而家學埋中共d人格謀殺 好撚恐怖
點推artist個責任唔喺個客同pr身上喎
佢sell bundle個客要受都係因為冇撚計
長遠嚟講係令業界反感
一來做爛市 二來憑咩要個客跟diutv個flow
佢哋而家係最紅最多noise 個個爭住搵佢哋
但同樣地其他經理人公司唱片公司咪又係頂佢哋唔撚順
呢個圈彈起好容易
但要人服你就好撚難
真心奉勸diutv適可而止啦
有啲嘢唔好做得咁盡
當佢哋成為另一個大台時其實咪又係咁閪
Fans追星睇表面嘢開心就算
其他嘢唔好咁上心
留名支持逆蛇
夠guts
姜濤亞洲第一
乜撚嘢都佢最叻就啱啦
咁公開都已經預左會流失幾個fans 仲要雪一雪搞到dup哂咪仲on9
唔覺得viu會因為咁雪人
藍絲黎
出面啲人睇左大半套大叔的愛都未知佢係mirror點會唔係隱形
啱呀
呢個po成個po黎黎去去都係幾條友係度爆啲所謂料
我夠話我識廣告公司高層想用8位數字包養193一年之後濟哥唔幫佢接因為濟哥想自己上 然後花姐要求分三成佣俾Error拍MV
吹水真係唔駛本,講到似層層就係真?
又真係有人信先搞笑,都唔知係咪同一班人嚟
都有拍過唔少戲份嘅劇同幾個節目主持啊
Jeremy先越黎越隱形
個客真金白銀俾錢當然想搵個出名啲架啦
SS 同陳欣妍 美女郊遊遊超正
佢冇講錯
Viu早排無啦啦棒佢 我都心諗做乜啊
仲要幫佢接好多廣告好amazing
見到有人講hsbc用8位數請姜濤真係笑咗,太睇得起hsbc,一百萬都比多佢
條女又老又冇波,偷食唔怪得stanley
當粒粒仔都有劇,戲,綜藝,主持節目拍嘅時候…
Jeremy要自力更生,拍自己channel嘅cover都比人話佢唔尊重花蛆同屌佢係放負L,你估望住自己11個兄弟日日行程密密麻麻好好受咩

佢都係過咗演唱會先叫多番啲job,之前靜到咩咁
公開講真係麻麻地
由其係Stanley 岩岩係大叔同台劇都做到啲成績
雖然冇姜濤 ian個d咁多
但都好過alton tiger連廣告都唔多見
支那味最重就佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞