哇stanly條女Alina公開屌公司?

1001 回覆
409 Like 33 Dislike
推左d咩
佢仲日日有廣告
今日先出見月餅廣告

做義工做到可以去lagoon玩
我都想做
我覺得佢同肥腸都做得幾好
因為魯生 花姐呢啲本身已經大膽
地產仔已經覺得佢幾突出,好過男主
當然魚哥係世一
但tiger咁後生,佢仲大把時間,Stanley三張幾了佢值得更多
爽喎
痴撚線
根本就係傳銷嘅口吻,等於個額頭磬住傳銷狗話自己唔係傳銷狗
毒唯糖講嘢係咁弱智
成日賣慘話viutv將姜濤嘅job推曬俾其他人
等陣又話其他11個仔都要靠姜濤養
咁姜濤無job又點養到其他仔?前後矛盾

宜家大叔咁爆,viutv都唔繼續推下登神賺錢
又係唔明公司諗乜
不過登神兩個加埋肯定好貴
本身AL同Edan單頭都已經唔平
上wiki睇佢已經係viu重點推個八大藝人喇wo
唱歌又唔好聽,樣又唔係靚
傳銷味極濃喎
viutv做野係咁神經刀
本身淨係睇佢viutv參加比賽同拍劇都唔覺得佢有咩嘢,屌一睇上面啲傳消圖就即刻覺得佢個腦好有事乜撚野上市公司唔會犯法?佢到底up乜撚野?買野唔睇價想去旅行就去老豆老母要乜有乜,咁樣嘅生活直頭中產或以上,但係要咁cheap係淘寶買床?真係典型傳消撚口吻,好撚憎啲傳消撚扮晒富貴出嚟呃呃騙騙
你望下自己句野覺得合唔合理
一個歌手主攻廣告
Stanley deserves better
比起早兩年,Mirror依家難得每個仔都有工開,主攻嘅領域唔同但都keep住曝光率,唔想比較咁多分化嘢, 如果姜糖你覺得唔啱聽就算啦,唔洗小小嘢就起曬鋼嘅
係啦 最近啲po仲吹奏佢同Alina一齊4年長情 嘔心
咁點 你叫姜唔好接廣告
跟著你哋又走上來屌viu推嗮佢哋廣告俾其他人
Keep住曝光率係好事
但一個歌手唔應該主攻廣告
佢職業唔係model
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞