哇stanly條女Alina公開屌公司?

1001 回覆
409 Like 33 Dislike
咁唔滿意你咪去搵CCTVB囉
搵星夢囉人哋都逼爆商場架
又要搵mirror又屌Viu成個香港得一隊artist?
鬼唔知diutv有責任
要點sell artist關個客同pr撚事咩
但sell bundle就焗個客要受
以姜濤吸客程度 啲job已經多到食唔哂
佢將條件加辣 篩走部分客之後
依然夠打爆佢schedule
即係你去hermes買手袋
你唔配貨的話連個袋都冇得睇
你唔配貨都大把人配
你想要kelly咩?冇喎
得birkin 你要就配貨
唔要就過主
冇人逼你幫襯
其實Tiger自有Tiger嘅客路,DivTV咁玩法害死tiger,咁樣幫佢招黑......
香港人真係痴撚線,做客就覺得自己大撚曬
真係弱撚智莊閒不分
係,你呢啲麻煩客多你一個唔多,少你一個唔少,唔好睇得自己咁重要個世界唔係圍住你轉
以為你係李嘉誠,掉10億搵mirror拍廣告
其實其餘2個都係好嘢嚟,特別係Alton 真係好慘,比人xxxxxxx,xxxxxx笑咗好耐,依家轉咗個look都好睇咗,睇佢主持都正正常常呀,比多d機會其他鏡仔啦
講酸會好過搵其他成員個名出黎講
尤其自己user名有偶像名嗰啲
有時觀感就係咁會差左
睇下話focus廣告嗰個係邊個fans就知咩料啦
唔講咁多一陣畀人屌我係毒唯分化L
花姐不嬲放養Error呢個係公開情報,連訪問時花姐都話佢哋自己會搞得點,我諗佢意思係DiuTV個乞衣連MV都要藝人籌旗仲生存到今時今日嘅意思啩
兩件事有咩關係 個人觀感大過邏輯?
點解尋求無悔真生活 路漫長也靜候唔出得
我幾欣賞佢
咁落去條am team一定拖累鏡仔
屌你係咁幫jeremy推job咁撚賤格
都唔知係人蠢定黑心先講得出呢種說話
如果係糖講呢啲說話你估會點啊拿
其實你真係為jeremy好就講少句啦
拎其他成員出黎比
知啦你哋都有好多fans
公司一直打壓咁搵其他人出黎講又有咩幫助
其他成員fans聽到feel bad又對佢有咩好處
逐個cap上連登屌囉
好心就唔好成日幫佢偶像焫火頭
記者同Richard投訴就講得太撚誇張啦
100%肯定Richard連佢12個邊個打邊個都唔知
成班AM都閪亦都係事實
不過大部分經理人都係閪
尤其是紅嗰啲
吹佢哋唔撚脹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞