哇stanly條女Alina公開屌公司?

1001 回覆
409 Like 33 Dislike
公道講句,我諗以前真係無乜客揾佢地佢地都係近期先叫多人識啲
細貓後悔都爆喇…
而家佢兩頭唔到岸,唔係diutv既人、上年仲有機會上大台,今年大台同唱片公司破冰,細貓冇後台就冇運行。
呢d邊係blame
佢唔得罪花蛆又點會比佢雪

講真你講得出就預左要承受結果
花蛆又唔係簽得佢一個
佢又唔係紅
中意捧就捧
唔捧等到你完約都可以唔比機會佢
咁都唔明咪等佢浮浸下先囉
唔好老屈Stanley Fanclub。
Alina自己柒咗關人咩事?佢自己上淘寶整唔check稿關人鬼事。
同親doubt做嘢都挨契弟咁挨
傾好哂嘅嘢臨場反枱乜都話唔做乜都話唔拍
跟job啲經理人化妝整頭通通閪到無朋友
呢啲嘢真係合作過嘅人有苦自己知
依家仲串到話唔俾call記者
咁而家大台真係幾愁冇客…
呢排暑假叫做好番少少,前排少客得好恐怖
咩條件丫 要幫佢奶閪奶到高潮噴水丫?收皮啦花蛆 宜家邊個有機會就推左邊個上去先啦 仲要大支野幫人推job 唔知呢啲人諗乜
無聽過呢件事
More
Thx剛剛追完睇到了
咁佢哋又真係寸得起嘅
其他細客寧願排隊等4,5個月都等
海鮮價都照受
真係唔夠佢玩
閪唔緊要 呢行有邊個唔閪
唔好閪得咁快好喎
有心棒tiger 就真啦
樓上有個又係咁嘅情況
就算忙都唔會忙到三四月冇期囉
又唔係有咩新節目 又唔係有主持
又唔係有劇拍
佢再係咁
睇怕下年年頭又搵藉口話佢唔夠高人氣啦
唔幫佢出solo
其實應該唔係 應該係diutv 覺得牙米扭計
索性幫佢推job 益其他聽聽話話嘅成員
BTW 兒登話簽咗5年約,啫係仲有年幾就完約,花姐會唔會唔同Jeremy續約
反而stanly就幫佢好多,冇鏡仔點會有人理你李靜蓮, 聽講去台灣時散左,IG unfol曬,造星3幫佢做跑腿先復合follow返
屌 得唔得罪都一撚樣啦
Day one已經有bias
只能夠講Jeremy not the only one
老虎狗個朵你當佢流㗎
真心覺得Stanley演得好自然
但Mirror入面最唔紅就係佢同Alton同Tiger….
其實tiger係值得捧嘅
但係唔係用推其他仔啲job嘅手段囉
幾時都話diutv係鏡仔終極分化撚
係啦
造星一嚟就已經話佢好韓仔啦
根本都冇Focus過佢唱歌或者實力
Even 唔係上年年尾 Jeremy 係viu 內部都冇乜show
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞