哇stanly條女Alina公開屌公司?

1001 回覆
409 Like 33 Dislike
串錯寧願唔用啦下話
佢同花姐吵咗大鑊
應該係半雪緊佢/唔理佢
好鍾意最尾嗰張成個公主咁
得佢先做到呢啲vibe
咁你最後傾唔傾得成
我彈鐘咗一次想扭吓屎忽花
但diutv話要就要 唔要就躝
真 牙米明明就係努力的孩子
仲要冇乜親人 冇飯開都唔知搵邊個可以幫到佢
佢已經好努力裝備自己 for 自己有機會solo
佢自己努力得返嚟嘅廣告機會
憑咩要讓比Tiger?
利申: 之前撘車撞過幾次牙米 兩個啫喱米都係我最愛
食野唔駛睇價錢,但淘張床番黎
傳聞話花姐簽唔到細貓先簽牙米,然後米確實係最後一個入mirror
最後我個客真係太鍾意牙米啦 話個產品願意等Jeremy 個期先推出 願意等佢拍廣告
Diutv 真係串過馬撚話牙米未來三四個月都冇期㗎喇
你用tiger啦
最後我個客話咁我呢個廣告咪唔用鏡仔囉
一拍兩散左
P.S Diutv 開始同全盛時期嘅大台廣告部有得揮
都係咁煩咁串
我最中意第一張
佢個眼神好吸引
唔知點解牙米雖然係男人, 但我成日用對女性審美觀黎睇佢
(e.g. 腿長, 腰幼, 白滑
其實正常情侶唔係見到自己另一半有成就會覺得開心架咩
唉 完全明白有幾撚閪
身為鏡粉 個客要鏡仔其實好撚開心
但每次call diutv廣告部又好 PR又好 直接搵AM都好
就好似參加咗自願被屌輔導小組一樣咁撚難堪
態度衰撚過蛋記PR
反而大台而家真係五星級服務
有時就算唔會搵大台
但比diutv閪完之後都搵大台sales吹下水平衡心理
佢身上有陰柔嘅氣質同母性光輝
再加上佢係舞台上妖妖地,不經意咁撩下你
真係不得了
花姐之前好睇好Jeremy嘅
話佢一solo一定要爆紅
開條件俾Jeremy先捧佢
Jeremy做唔晒啲條件
所以今年佢仲未有solo下年都未必有
Jeremy勁低落仲同其他鏡仔背後係咁數花姐

睇調教講嘅
花姐都表明我對你咁好
你咁對我
佢地似乎好似有條刺
但如果上面講嘅嘢係真嘅,ViuTV 咁做只會令花姐同Jeremy 嘅關係更差
係背後數經理人咁癲
有人篤背脊?
上台撩完你 落台又怕怕羞羞咁唔比你接近
咁樣好咩
牙米自己傻豬講嘅
之前live Stanley有幫佢補番飛話佢個陣唔係數花姐, 只係有啲野佢覺得唔好就直接同左花姐講
不過花姐點解讀就唔知啦
咁佢係衰on9喎
同埋老老實實佢唔應該係任何人面前數老細啦
如果比d是非精篤背脊都會翻唔到身
處世之道都唔識

花蛆一睇就知唔得罪得
一得罪就做到出面
所以覺得花姐/幕後的確幾偏心
Jeremy同Frankie都幾多fan base,始終花美男有優勢
但近期先開始幫佢地接廣告…
純粹想上黎講 今日大表忙到
主演live都差d join唔到
應該唔似講緊男友
牙米有咁多job咩唔覺嘅
Blame the victim做乜鳩
個節目剪到一忽忽 估嚟都嘥氣啦
事實係唔捧就係唔捧
吹佢唔撚脹
Which花老母已經好撚脹
呢個我信
大表唔多fans
不離不棄果班佢真係好珍惜
而家diutv係咪大口氣到咁?
其實鏡仔12個,你話力捧幾個我都明,但又唔畀人接廣告就cls
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞