哇stanly條女Alina公開屌公司?

1001 回覆
409 Like 33 Dislike
推大賺多啲錢囉
mirror你預玩多兩至三年就會散/像徵式男團

當而家一半紅,成個團就會分裂做紅嘅一派,唔紅嘅一派
之前紅得姜一個唔通佢自己一派另外11個一派咩

要記住
ViuTV嘅利益最大化同藝人自身嘅利益最大化係兩件事黎
對viu黎講總收入高咗唔代表個別藝人收入高咗

反而ERROR就難散啲
因為呢個組合個賣成員之間嘅反差
逐個拆出黎睇唔係真係咁吸引
高矮肥瘦嘅反差
成熟同戇鳩之間嘅反差
唔搖錢樹唔通真係為佢地好先捧佢地?
最多只可以話掛住密密賺唔夠遠見
exactly
姜係好撚多廣告 最多係佢 廣告quantity quality最好都係佢
但唔好講到公司俾好多資源佢 廣告係客r佢做 唔係viutv幫佢搵架仲要係姜仔搵錢養番viutv
下下屌唯粉 減走廣告嗰part 睇下公司俾左咩資源佢先啦 幾耐無上過chill club?????
佢冒住得罪個客嘅風險都要bundle
睇得出佢地真係好緊張班仔而唔係純粹當佢地生財工具啦

應該係話想其他仔都多啲曝光率 希望彈得起/多啲job/profile 靚啲之後可以單獨接job 令公司賺多啲就真
都話7位中 吹到8位真係吹大咗
hsbc唔會死錯人啦
尚玉搵城城 A0保險投資搵姜
翻身靠呢鋪啦
佢調教你mirror唔講以為佢無去
嘢又唔講 shot又無
大貓保險有alton架
可能就係姜b搭單bundle的
屌佢條女弱智都黑粉?
誰懲罰過你 怎麼垂頭喪氣
個客budget 係咁多就得咁多
有錢嘅一開始就直接請al edan啦
al edan 嗰啲不嬲都多job
大叔前就full 到要彈佢地嘅job 畀其他仔
有乜可能買細推大
我想問下你又要姜b做返本行歌影視,又唔畀公司幫佢推job係咩玩法
超級對鏡仔直頭衰啦
Stanley keep住有劇拍都算殺出一條血路
外型又高大靚仔有型有肌肉
點計都未係最唔掂嗰個
波呢 女人黎嫁?
想有多啲作品
同唔俾推job

其實可能係兩班唔同嘅糖呢
其實大表哥都冇一舉成名係呢排做louis先多返d人留意佢
我明糖點解會唔開心
我純粹問依個絲打咋
份budget有得分配架麻
演員嗰份多啲就拍攝嗰邊少啲

拍攝係外面廣告公司做,viu理得你拍攝公司畀人壓價
呢個真
反而tiger 多好多鏡頭
嚟緊三首歌一套劇?
都希望姜有套本地劇擔正,想睇下係點
其實我都係
但始終係台劇都支持下
佢好有氣質wo

你見佢拍MAC廣告,靚到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞