哇stanly條女Alina公開屌公司?

1001 回覆
409 Like 33 Dislike
其實我反而有信心佢行indie會紅得起
不過佢一定唔捨得Mirror
跟job嗰個係咪bobo姐
同事上次同佢交完手返嚟屌老母屌咗一日
我就唔知唔比call記者
因為我個客本身都要保密嘅
但如果你係mass或者event都唔比call又係閪嘅
我都驚 走左Jeremy 細仔果班又可能冇咁聽話
我諗花姐都應該唔會冒呢個險
但有一樣野好肯定花姐一定鍾意Tiger多過Jeremy
星二foul 人Eric kwok 要小魚唔要tiger
花姐勁大聲講 你要小魚都唔要tiger
Lokman你要tiger 啦
真係睇到眼都突埋
男排 牙米個角色成套劇對白加埋少過tiger一集講嘅嘢呀 大佬 難怪佢收到個角色會唔開心
我都覺得tiger 都係有潛質係可造之才
唔係想引戰 tiger 都好有氣質
但係咁樣夾硬嚟 又幫牙米推哂job咁
又唔俾佢做節目 casting 劇組 咁好咩
最後咪搞到兩頭唔到岸大家嘅觀眾緣都麻麻
心痛呀米
嗰時睇完都覺得Jeremy唔識撈
學下AL Edan Alton把口先做得長
睇返花姐其中一樣係要求佢增磅操肌我覺得合理嘅
不過我都Buy佢妖男花美男style,唔洗太大隻
佢接化妝品好適合
我ok !!!!!
造星強尼讚牙米次數 仲多過花老母
所以而家好明顯係將佢掉埋一邊狂谷Edan拎新人獎
肥仔都係今年一齊爭完全無人理
成個Viu好似得花姐做嘢咁
得罪佢=仆街
個投票有Loewe 同CHANEL揀 以為佢一嚟就Chanel咁堅 點知開箱係Loewe
Cry 強尼快啲做牙米經理人
tiger 將來都係可做之材
但係唔係咁樣
人哋個客都講明話要搵花美男
要搵日式風 佢哋夾硬去推Tiget 咪弄巧成拙
啲風格根本都唔啱 成件事拍出嚟都唔會好睇
個客都唔會開心
正如如果個客要搵肌肉型男
跟住佢哋突然之間推Jeremy 成件事都格格不入啦
咁到嗰陣時就真係唔知捧佢定整死佢啦
好奇而家要搵佢地拍廣告,係咪已經排到下年?

不過今年唔好話鏡仔大勢
連diutv都大勢,睇佢d廣告咁密,而家要攝期都好難攝
係你有錢都唔比人攝
除非你係天下第一關
或者Richard自己左手交右手嗰啲啦
唔奇
豬明顯比龍更不受重視
龍亦唔似會呻呢啲野
我諗公司會同佢傾長遠發展,包括單飛拍劇拍戲既
佢自己本身都話冇諗過solo出歌,又鍾意做男團
正常情況都好難無啦啦走
同埋而家時勢,黐實diutv有著數,走去其他公司,好難有個平台幫你出歌拍劇又拍戲(蛋皇都未必做到)
Tiger有潛質嘅,但喺呢一刻你話我係客戶,我唔會主力捉佢拍廣告囉
未係入到屋嘅格
*夾硬去推Tiger
要知道佢由90年代鬥得最癲、最好境時就撈電視台
又係跟開志雲
好處係真係識點樣搞好盤生意、點樣捧藝人
壞處就係要好睇面色做人
佢都係將以前大台既玩法搬過黎,有好有唔好
咁我唔明喎
自肥個排error咁紅,點解viu個陣唔捧? 就算係依家都唔覺viu要捧佢地
依家error不斷拍廣告,似比viu榨取緊價值多
話時話National Geographic單嘢
究竟係買Jeremy定Tiger
有冇行家知咩料
純粹好奇想知
呢個combo又幾好喎衰鬼
其實重點唔係同Tiger 比較一集講嘅嘢嘅份量
但係嗰套劇 男排 運動劇喎
咁我夠膽講囉
Jeremy 佢個身型身高先係比較似真正運動員
你話佢人氣唔高 唔係力捧 唔係做主角
完全冇問題接受得到 呢個係事實
咁咪一步一步嚟囉
但係真係唔會係成套劇加加埋埋10句完整對白都唔知有冇
代入下佢自己個心態
大家都係同一group 自己個look個樣又唔係差
見到喺度劇裏便佢哋有咁多嘢講
有得發揮
自己收到個咁嘅角色 真係覺得好心痛囉
講起Error都心酸
肥仔仲要幫埋Mirror練舞,都唔知有冇收錢
比埋晒啲騎尼歌Mirror唱,好明顯唔係for攞獎
又無任何宣傳
佢哋跑得出真係奇蹟

話晒肥仔都係第四名,反而大水喉捧Edan
所以造星呢啲都係得個名
今朝新聞一大班KOL報名真係以為入Viu就做到明星
Ching諗得咁樂觀
DiuTv連呢排一星期一首歌都未必搞得掂
我想睇佢哋兩個做大叔的愛多D
*比晒騎尼歌Error唱
排舞收錢㗎 佢都有幫造星2/3啲items排
呢啲緊係另外收錢啦 真係廉價勞工咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞