哇stanly條女Alina公開屌公司?

1001 回覆
409 Like 33 Dislike
可唔可以企硬一定要jeremy
其實係,好多人覺得唔食直接掛住‘美心’兩隻字既同仆野家已經好比面
有無人覺得唔比193 拍譚仔3哥廣告,反以ian 拍個feel 好怪
應該係撞咗
deliveroo主力brand有譚仔
你見到deliveroo介紹餐廳啲廣告係一定有譚仔
唔可以再做埋三哥

至於Stanley無job
應該因為viutv喺大叔的愛紅咗之後錯判形勢
將Stanley擺咗喺Mirror鐵膽嗰個level
要求廣告商一定要加多個無咁紅嘅Mirror成員先肯接
咁事實上佢係無Edan同Anson Lo咁高人氣
邊有廣告商肯加多個
咪無乜job囉

利申:鳩吹
by the way 講開接job
我就真係聽過人講話想搵牙mike agent L做job
問 Viu,sales 話佢哋唔接job
點知轉個頭就見到agent L做3哥

viu 其實都唔知有咩準則
我唔知個private event係關於咩,係咪宣傳hsbc one,無論係邊個product,成份代言contract收幾百萬都合理,但講緊其中出席event要另收一千萬真係吹水唔抹嘴(利申:做過銀行marketing)

小薯茄廿萬應該係講緊全套服務?由度橋、制作到喺佢哋channel出片,咁一啲都唔貴啦
你既幻想力好撚癲
好癲
我估因為agent l 同mike 導係幕後員工合約,呢啲job viu 過問唔到接唔接應該直接contact 佢地
花老母唔鍾意牙米嘛,公認架喎
Bundle 好正常囉其實
其實原因係咁嘅
係Team Stanley 或者 Alina同佢嘅朋感覺喺淘寶訂
點之淘寶嗰廠家整錯
Alina 都有出過 story 自嘲
我睇調教你mirror 睇到十幾集先知佢係mirror ...之前一直以為佢係工作人員
我睇完你個1/10留言之後即刻問我朋友,朋友話佢地呢期生意的確好咗好多,姜濤條數亦都係贏幾條街。佢有講過有姜濤fans一口氣買咗十幾枝廣告產品埋單五位數,至於係咪1/10佢話要返公司睇下先確認到
呢張圖有咩咁特別,唔明
花姐有得分就唔會自己出埋嚟拍廣告
有錢嘅話我諗佢寧願請多個人幫手
洗撚而家連司機/保安都做埋
其實同經理人請咗假又有咩問題
睇下本書啲字
根本就係FF
或者quote其他連登仔是鳩旦一句就當係Fact
lm
認同
Ian 扮學生 真係頂唔順
我就覺得講佢自己,個個都覺得講stanley 做乜9
個客唔鍾意咪唔俾囉
希望stanley唔好比佢拖累
好心stanley都串錯就咪帶出嚟顯醜
你都好無聊下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞