哇stanly條女Alina公開屌公司?

1001 回覆
409 Like 33 Dislike
唯飯係乜
WHO?
獨愛一粒仔
有分唯飯同毒唯,我都係追咗鏡仔先識呢啲
Source???
獨愛一粒仔之餘仲要出口傷其他仔
造星3好多女跳舞喎

原來Alina曾是選美節目《美選D.n.A》八強選手,同時也是MIRROR成員邱士縉(Stanley/大表哥)的女朋友,Alina坦言介意被稱呼為「大表嫂」:「我唔鍾意呢個名!我有名加嘛!」她更羨慕男友可以一舉成名,說到傷心處一度落淚:「其實我早過佢入行,點解我條路咁難行?」
乜撚嘢主攻廣告
廣告係出面公司俾viu請佢拍 劇集綜藝出歌係公司資源
一個係幫緊公司搵錢 一個係公司投資捧人 叫姜搵錢然後俾曬資源捧其他人點都唔合理
一個藝員同歌手 從來都唔應該主攻廣告 而係用作品得到人氣 再接廣告搵返錢 冇作品去維持人氣 好快會冇
利申返先唔係姜糖唔使屈
但佢翻唔到數
其實佢真係好煩膠
無新發展點keep人氣啊?淨係食老本唔得。你見作呢排都dup dup地。
個鼻好似整過嚟咁
姜係需要盡快有一個代表作,一套劇/電影/個人大碟都得,依家佢有啲似中國啲流量明星
傳銷狗真係不了
Cosmetic, Beauty客其實最鍾意搵中性樣
Jeremy化起妝有lady man feel
Feminine得嚟又唔太過 所以好正
係囉 唔熟marketing
其實同一個價有多一個仔點解唔好?
起碼再多左一個仔既fans留意
可能係唔夾品牌嘅形象/打亂佢地嘅plan?
唔係所有嘢都適合買大送細㗎嘛
如果個product係mass啲梗係無所謂
但如果係sell brand high end啲係睇個artist夾唔夾個feel
bundle最棘手係傾deal嗰陣時
要搵A公司又sell埋B 個客又三心兩意
條數又要再計過
PR夾喺中間好難唔屌老母
我以為不和只係團內互相猜妒,但去到搶job同故意推job換人,咁樣真係想friend 都難,DiuTV同花姐咁樣處理on9㗎?
重點係隔咁耐都無新發展(首新歌都唔知會唔會七月出),消磨人氣,其實好多fans都流失左。
我都因為藍店無買, 所以第2點唔奇

利申:爵屎
Fans流失咁誇張
咁佢哋會唔會係本身都唔係好鍾意姜呀
Fans心急係明白
但佢係星 唔係新聞主播 唔應該expect日日準時見到佢囉
更何況我上面都講過 佢個schedule仲係好full
只不過冇之前咁chur
佢可以休息下係好事
Tired of everything你信真係英文唔好講錯咩
佢先得22歲條路仲好長
比多啲信心佢啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞