哇stanly條女Alina公開屌公司?

1001 回覆
409 Like 33 Dislike
佢係咁post starbucks 淘寶咁
幫唔落sor
hi又係你啊毒唯糖
啱啱隔離post先見你踩完Edan同AL
又過嚟扮幫大表哥抱打不平,發表分化言論

好心你做黑粉之前,都認真做下功課先啦
呢兩日訪問先講完,公司唔想AL同Edan成日一齊出job
要打散多啲搭其他仔啊

幾多登神粉先心痛緊覺得大叔咁hit
唔食住個勢plug多啲登神好可惜
你仲喺到老屈話公司將啲job俾曬AL同Edan
淘寶前淘寶後 真係搞佢唔掂
好倒米
所以嗰陣時我都好唔中意Stanly
係最近大叔先覺得佢ok
呢啲咁既大trip仲要義工團無得揀時間啦
佢果時比人印象差,多人針佢又處理得唔好je
但大表都叫唔回應默默耕耘到今日,佢值得更多既
實偶派
愈諗愈覺得條女都唔知係咪專登唔想同條仔差距咁大 不斷做啲野整死自己條仔
Stanley 咩taste 弱智傻閪都拍左咁多年
可能純粹人蠢
義咩工 嗰時比人踢爆咗係掛名做義工真玩啦
覺得佢真係諗到乜就做乜 冇乜點顧慮後果或者會唔會影響到stanley
條女仲好意思造星三個陣話唔想d人叫佢大表嫂同Stanley女朋友,明明佢先邪住Stanley
之前造星3果陣佢喊晒咁話自己比條仔早入行 又付出左咁多努力 但Stanley就咁快彈起左
其實你同佢拍梗拖 見佢撈起左唔係應該鄧佢開心咩 點解你講出黎個態度係眼紅人哋咁
紅唔紅得起除咗要靠實力都好講機遇 只能夠話你唔好彩
但曾經二汶有講過同Alina最深入傾到計,曾經令我覺得Alina應該唔係無腦個隻
啲留言話佢又淘寶又starbucks
其他人有誤會好出奇咩?個個都有追造星3咩
佢做自己你見佢ig咁敢言就知
Viutv簽咁多咁大膽既artist番黎其實都幾癲
佢都去到台灣拍劇,老虎先最無聲氣
193 同三哥咪又係傾唔成
吹到夾唔到期
唔信有代言都唔接
tiger frankie alton
三甲 唔洗爭
佢上年有段時間廣告接少啲啲
佢嘅毒唯fans就開始屌viu推job俾其他仔
好似AL Edan拍大叔的愛 3個月時間都要俾嗮劇組
要keep住大量廣告又要拍劇 姜濤邊有咁多時間啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞