哇stanly條女Alina公開屌公司?

1001 回覆
409 Like 33 Dislike
其實點解唔咁樣sell啫
呢個combo做commercial冇問題呀
咁樣大家buy唔buy先
覺得Error啲歌幾好聽 我們很帥 I promise呢啲
404都好聽過一秒間
佢兩個style其實幾夾
我都buy佢兩個代言名

唔好意思講句Ian個樣真係唔夠high end
著起套LV格格不入
causal/ sporty好好多
呢啲真係唔可以夾硬谷
會有反效果
我都有loop佢哋啲歌
感覺好開心

肥仔好唱得
好想佢有多啲機會唱多啲歌
近排同陳輝陽女圍合作咁就完全唔同晒
唔洗下下搞笑
咁都好啲
話晒佢哋都係近兩三個月先紅
Error R撈咗勁耐陰功
咁今次呢個暑假企劃我又覺得玩大左少少
你話Jer、姜b就梗係放心,但肯定有d會因為宣傳期太短而跑唔出
分分鐘影響埋之後仲有冇機會plug歌…

但兒登呢d放心啦,仲黐到君如中基呢班人
Lan陽光啲 sporty嘢啱佢啲
不過佢身形著西裝好睇嘅
著loewe Dior homme slim cut好睇

但有啲真係攪唔掂
Down grade咗成件事
Carry唔到件衫
AD好明顯揀錯嘢
難怪淪為係二線強國brand
呢啲咪就係受bundle所害囉
唔係呀 Versace Valentino好鍾意佢
唔止Ian 啦
AK有陣時都真係唔襯
着落去真係有少少MK風
其實依家出得起錢用鏡仔嘅brand好多都係 PR MKT自肥揀人
坦白講依家成個industry都冇乜人真係襯得起high-end fashion
上哂神枱嗰班又嫌人過咗氣
韓星支星又嚟唔到
鏡仔有人氣又返到數咪請佢哋囉
好心推比個brand前諗下夾唔夾先
睇到啲硬照呆左,幫佢哋襯衫個個都有責任
完全唔Fit,明明Ian 1米8著到1米6咁
AK都唔係好夾LV
其實反正都係Mirror,影出嚟個效果好重要過要推紅某一個成員,你推brand/ product影完出黎人地想買先得㗎大佬

都霸晒成條廣東道啦
比啲機會唔同成員好喎

Anson Lo本身個樣都好MK
改造得好成功

應該幫唔紅嗰幾個執吓試唔同造型
睇佢啲表演又唔覺佢冇自信喎 幾次solo都好好睇
係做節目嗰時就冇乜野講 唔太搞笑
所以其實好希望diutv畀多啲機會佢唱歌跳舞
老虎留長髮好正喎

利申 非行家
鳩估
KOL點同啊。。。。。
cls牙米冇期講出黎人唔笑狗都吠
屌咩根本由頭到尾diutv同花老母都唔鍾意佢
入得十強都冇諗住揾佢
仲要其實佢由第一round開始已經好出色(同班奇行種相比) 仲一路明顯進步緊
跳唱都已經有個底 咁都唔揾佢入男團根本講唔通
我覺得佢短頭髮好睇啲
好有細佬feel
長頭髮唔太好睇
但隊長襯長髪堅型
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞