真人圖書館:大專生入黎分享下關於自己果科既嘢,DSE生入嚟隨便發問(2)

397 回覆
9 Like 1 Dislike
有冇人可以分享下city既Chinese and history
有冇hku e&f巴打們講下interview

收到interview未?

琴日收到

想知group discussion discuss啲咩

屌我仲未收到email 我上年in hku anf佢淨係問左個好簡單嘅題目 香港應唔應該用英文來教學跟住就好似eng oral咁有3個sub topic去discuss 同埋一開始會有1min self-introduction 跟住就走得啦 完全唔難

佢email係咁寫
Part I: You will fill out a short questionnaire.

Part II: You will participate in a group discussion with other candidates.

Part III: You will attend a group interview in which you can ask questions about our programmes.

敏兄加油

Thx屌女巴

嘩!係GCS啊!

課程散,支援唔夠

GCS個名睇幾多次都咁好笑

笑咩?
我知呢科無無謂謂
但個名有咩笑

Global+China

Global 就係神

乜都加個global/international真係睇唔透

課程散,支援唔夠

GCS個名睇幾多次都咁好笑

笑咩?
我知呢科無無謂謂
但個名有咩笑

Global+China

Global 就係神

乜都加個global/international真係睇唔透

push
有冇人收到cu english interview
有無巴打有讀aviation engineering?想問前景如何

其實都幾好笑...你唔去人地咪做其他候選人
咁到尾你同其他候選人同分人地咪多啲機會揀有in 果個
又好少唔去唔收嘅 唔同你狀元咁嘅分都唔收咩
改期通常都好少得

其實都幾好笑...你唔去人地咪其他候選人
咁到尾你同其他候選人同分人地咪多啲機會揀有in 果個
又好少唔去唔收嘅你狀元咁嘅分都唔收咩
改期通常都好少得

當年in poly(唔係呢科) 但撞咗其他u某科interview
有禮貌啲sd 個email比poly同佢講撞左時間
佢會rearrange個新嘅時間比你
當然你去左旅行就同佢講返你咩時間係香港啦
有無巴打有讀aviation engineering?想問前景如何

有冇巴絲可以講下poly radiography
Aviation eng好似唔係太好揾 聽poly人講
召喚MAEC痴線佬巴打
就放榜啦
好想擺A1 啊
就放榜啦
好想擺A1 啊

係咪無望了
想問cu econ 有咩出路,急!
太遲睇到呢個post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞