【LIHKG】【INDIE】此時此刻,你在播放哪張專輯XXXIV

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
Low
why?
我今年5張hidden gems

Ana - Anatol ( Slacker Rock)
Sermon of Flames - I Have Seen the Light, and It Was Repulsive ( Melodic黑金)
Rhododendron - Protozoan Battle Hymns ( Post Hardcore?)
Rural Internet - Escape Room ( Rap)
For Those I Love - For Those I Love ( Progressive House/ Spoken Word)
星期一至星期七 多勞多得
星期五至星期日 唔玩就笨柒
好撚正呀
南洋派對
屌屌屌
啱啱發現咗

笑到仆街
呢排係咁聽dm

最好笑係aoty果張唔係a黎
係ep黎
連續兩張LP都唔覺好聽既話,通常都唔會再追。
年近歲尾比我玩到隻game of the year。

DVA - Happy Game OST
https://www.youtube.com/watch?v=XxJTCRLw-Js
琴晚識你佳場show好撚正啊
唔會掛。。你覺得oncle jazz 唔好聽?
untourable 唔算好但都唔係話咁差我覺得

比起Jassbuster 1 好似差啲
DB 勁大驚喜
喺最前fing到傻
見到qqbbg 同Nicole喺附近
打手?
依個post本身就有人係識你佳既

聽上癮係告白隻碟差少少,時間同中學生都好撚正,而兩隻碟個風格係完全唔同
睇得出丫
講show唔講隊act走去講邊個搞都係想我去Google識你佳姐
咁講真,佢哋真係有心嘅
都搞咗唔少本地show

聽上癮係告白隻碟差少少,時間同中學生都好撚正,而兩隻碟個風格係完全唔同

同你睇法一模一樣
有乜所謂,搞手都值得有credit
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞