“真”高質電器傢俱討論(16),下次尾門開新post

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
肚腩巴打 如果買窗口冷氣機 有冇推介
有無用緊日立六門雪櫃嘅ching,可唔可以分享下個真空櫃通常會用嚟擺啲乜嘢?同埋有啲乜嘢實際效果㗎?
係T5
應該換火牛,要電工換
我睇個燈座又好似唔見有火牛
定係要整個燈座換左佢?
T5 led管應該可以直接用返你個燈座
掹走個starter就得
你google下好多資料
切咗食唔哂既生果 豆腐嗰類易變壞食物
刺身想keep住新鮮既食物
短期會食唔想雪硬要解凍既鮮肉
預先解凍肉唔洗拎出黎室溫出水生菌
呢格實在太細唔夠用
T8先可以抆starter

有部份led可以用T5牛都著到,係牛冇壞既情況下直接換管就ok,唔需要改線。

因為T5係電去牛,再由牛出電,如果牛壞左係冇電出,另外T8先會有starter
要拆開殼先見到,由舊野其實唔係叫牛,但電燈佬係咁叫佢。 好似叫電子鎮流,我都唔記得。
唔該晒
我買咗未開始用
回錯post
冇,窗口機部部都一樣
pan / 樂信會比較好啲啲,如果我自己買就會買樂信牌的p型號
要睇你安裝位置,如果裝長邊,re18uk應該會好啲,裝窄邊就部部差唔多。
裝廳長邊就揀室內機長啲,可左右送風的機,2匹以上大多都有左右送風,除了
大金ftkc, fthm, 東芝n3kv(應該會被j2k取代)
咁請問T5換左光管都唔著, 係咪即係要換埋成支管佢?
姐係入面隻牛壞左,或者冇電到。

btw成支換應該仲平過搵電工幫你換

隻牛其實好易換,但唔建議冇電力經驗既人換
有冇人知Bosch 同Siemens 獨立45cm洗碗機係咪都可以飛頂安裝?
樂信呢個牌子好閪。我應該買返pan記
係咪買最新HZ180ZA 最好 定係HE180KA1
點閪法🤔
有無人係露台裝左升降晾衫架?有無好介紹?
諗緊裝手動定電動
見頭post 推介窗口機有美的,請問係伏定係真係高性價比?
窗口機,除左Pan記,基本上都係格力或者美的代工
係咪一般水電鋪都應該買到T5燈座?
定係我應該唔好用返T5, 買支LED燈咁換上去呢
Toto廁所有冇咩型號好,想加個智能廁版
應該係。
LED就最好,慳電好多,但T5LED管都係用番T5燈座,買直氣220V果隻最好,唔經牛,叫鋪頭師傅幫你改改d線睇下肯唔肯。
揀啲旋渦式沖水,少啲彈水花

同rimless無稜內壁少污漬

好似cw920,cw 870
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞