“真”高質電器傢俱討論(16),下次尾門開新post

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
PRIME DAY好似冇咩抵玩咁
PISH 有無多啲推薦
想買部1拖2冷氣,3/4匹或1匹+1.5匹,有冇高性價比之選窗台位夠大,外機應該唔洗細size

另外想問邊度買比較可靠,價錢合理
買MUJI 大風扉

大風又靜用左幾年
巴打們amazon it買石盤運費係幾多,我買U400, $130運費歐正唔正常
咁貴既
我意馬154
計埋成千運費

巴打買邊款

https://www.amazon.it/gp/product/B07CJQ8Y2B/ref=twister_dp_update?ie=UTF8&th=1&psc=1

我買呢款
但有野想問佢 40cm 同 40cmunterschrank 有咩分別。

我就咁睇好似兩個都係檯下識,係冇分別

但好驚買錯,想請教下各位巴打
PLC前幾日問過609wifi $4338 全包
要排到8月先有得安裝
同問
應該一樣
佢有款係冇果4個窿先係台面盤
咁樣基本上可以request waive shipping fee
個盤預計星期四就到 仲以為要船運慢慢等
有無巴打知德馬Grohe Blue 30383000
https://www.amazon.de/-/en/30383000-Grohe-Blue-Pure/dp/B07V5B4BDN/ref=mp_s_a_1_1?dchild=1&keywords=Grohe+30383000&qid=1624291931&smid=A3JWKAKR8XB7XF&sr=8-1

同香港代理果隻31722000有咩分別?

31722000 MIC
但我查唔到30383000邊度做 Prime 有折中
amazon得空運
我次次問親都係話10日左右
佢真係出貨再講
it定de
de
P717唔得
最記得壞鎖個晚我瞓得幾個鐘
除非DP609之後個鎖芯有改設計啦
select s同其他款有咩分別?

唔係select s, 係powderain, 啲窿再開細窿, 最散開,最高級rainfinity 就全部都開細窿
明白
點解 amazon cn 買 grohe會平過it同de...
仲寫住亞馬遜德國直銷。

點解會仲平d...

想問咁多位巴打建唔建議依種日式鋅盤
功能性打晒j 想扑個中size
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞