“真”高質電器傢俱討論(16),下次尾門開新post

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
封得都係歐州果幾個
水貨8系都唔平
我係德國amazon買野果陣被封,如果我搵美森既有冇用
依家我所以地區既都登入唔到
live chat係邊個位...
我連email都搵唔到...
平行貨一大半
要登入先得
但我一登入
需要更多資訊
您提供的資訊已經由 Amazon 審核,但我們目前無法移除您帳戶的保留狀態。如需詳細資訊,請查看 Amazon 的電子郵件或文字訊息,了解後續步驟。如有其他疑慮,請聯絡我們。
咩都撳唔到
有,amazon係一個戶口世界通行。

一鎖就咩國家嘅amazon都入唔到,唔存在可以用live chat去解決問題。你打長途電話啦,但其實有方法唔洗錢打過去
咩方法
鎖ac係用唔到live chat, 打電話啦
我覺得淨冷gk18va最抵玩
泰國機,價錢唔貴,夠凍,cspf高,室內機闊,easy clean設計, 左右自動送風,室外機防銹

50zs 冇gk18咁凍
大金1部fthm 可買2部gk
肚腩巴, 打算買以下冷氣,想問下你意見, 依幾部有冇伏?
YK18VA - 2匹,冷暖,變頻,550高,中國製
YK12VA - 1.5匹,冷暖,變頻,550高,中國製
YK09VA - 1匹,冷暖,變頻,550高,中國製
GJ10VA - 1匹,淨冷,變頻,550高, 中國製

定應該加錢變泰國製,420高?
MSZGS18VF
MSGS12VF
MSZGS09VF
MSYGS09YF
gs09 可以取代gj10,
但yk性能比gs好啲,420室外機full load會比較嘈
多數係
送貨地址同信用卡statement billing地址不同就block
或收貨人同信用卡主人不同

上次我叫佢cancel 再填番岩就開通番
你指免費電話?
恭喜
2匹就唔好揀420,通常你2匹都係裝廳,冷氣流失快,會keep住製冷,你可以睇到2匹550機室外機係50db, 420機係55db就知。
冇記錯3db=大聲一倍

睇你幾多尺咩位置用,2匹淨冷gk18 會凍過冷暖yk18
有啲後悔上年裝修時冇做埋呢個,而家仲裝修緊嘅巴絲真係可以好好考慮吓要唔要加埋呢款龍頭

補圖

咁我真係買左寄去女朋友屋企...
漏水點算? 有啲多餘
由其香港啲屋咁細
是但一隻可以拉伸嘅龍頭都夠拉去爐頭位啦
對於成日要煮飯嘅人,呢個都幾方便。
之前係YouTube見過有人係爐頭近牆身,加左個去水位。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞