“真”高質電器傢俱討論(16),下次尾門開新post

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
https://www.builtinpro.hk/r-hws480kh-xn
打算買呢款,Hitachi 日立 R-HWS480KH
貪佢600闊,日本製,有個真空位
5門又靚仔
有個細款 Hitachi 日立 R-G420KH
price.com.hk揾到間賣11k多d包供貨
https://www.builtinpro.hk/r-g420kh-xpn
上面有人話呢部全部格係打通
請問桶灰係咪就係環保灰?
好似係有個合字個間紅紅地色架個招牌!
之前見(6)有巴打話搵代購買7k(連運費)所以就1516啊!
咦!頂我見到啦!得R5 mm 張指南陰9濕濕

都係搵日本代購買算
白色都好難搞? 隻粉紅就真係未必間間屋match到

係,冇咁多有機物,唔使用有機溶劑,所以環保, 藍蓋多啲人用,平過立邦,立邦軟啲易啲批,一包包嗰啲要用機攪
之後如無意外都係更新番b46條line, 如果佢肯引入多d型號就好

https://www.mitsubishielectric.co.jp/home/reizouko/product/mr-b46g/index.html?type=gray
我廚房深色主色 難夾白色
日本機白色基本盤wor 咁唔係隻色難搞, 係唔岩你屋企裝修者

深色機我覺得韓國同歐美機做得好睇過日本機好多
B46Z同B46G有咩分別
多左全室獨立AI, 香港既型號連AI都未有, 日本再上一代已經有AI

啱啱搵到了
B46G 今年4月先出 同埋慳電啲
really? 即是d野會溝到味?
我都驚會 搵日會去睇實物
我睇過實物,ok靚仔
豐澤 / Broadway d staff 帶飯都放呢部
但係咪全部格打通?
濾水器黎講3m 係咪最好?
我見就唔是
係就好
我都諗住揀呢部
下面嗰幾格係打通

呢幾格係通
即係個上層冷凍室係望到下面
不過啲職員話啲味唔會走喎 都唔知信唔信好
咁即係佢隻5門係分左3格
中間果格再細分做1大2細格

偽5門真3門 咁我又冇所謂
如果MIJ有3門反而會揀3門
我得600闊,又想買5門
又想要個真空
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞