“真”高質電器傢俱討論(16),下次尾門開新post

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
有冇巴打知道 Hansgrohe 既Focus 同 Logis 水龍頭有咩分別?
細細個圓形果隻?
搬新屋諗住整嵌入式洗碗機
睇左兩隻

惠而浦WIO3O33DELUK
「第6感」洗碗碟機 (PowerClean & PowerDry

bosch Serie | 4 全嵌式洗碗机60 cm SMV50D10EU

有無巴打識邊隻好啲?
定係其他
洗碗碟機 Miele Bosch Siemens 三選一
Whirlpool好似好多產品用家feedback 麻麻
會唔會考慮買水貨?
呢個價錢可以買到8系⋯
請教下4系同8系有乜分別
我用TP02 就覺得都夠涼
但係點定義涼唔涼先
如果你本身個空間好熱咩風扇都無用, 風扇唔係水冷喎
其實洗碗機我以前用過whirlpool, 唔知呢幾年有無革新
但係出黎效果真係好碼碼, 好多時要自己用水沖洗一次先
同埋有d芝士漬係起唔到. 唔肯定係本身whirlpool問題定係根本呢樣產品有局限性
黎緊換分體,1部3匹+ 1部1.5匹,請問邊部好?

3匹:
重工 SRK71ZRHS
大金 FTKC71TAV1N

1.5匹:
重工 SRK35QE2
大金 FTKC35TAV1N

唔該晒!
最大個部,5佰蚊左右
煤氣爐同熱水爐大家知唔知邊度買平?
Focus 一定係made in germany
Logis好似唔一定係
上price搵間最平 都係煤氣d人裝
德馬買抽油煙機好似幾平
見到幾部electrolux 港紙一千都唔洗
有無邊間信得過?好似好多都好黑咁

有時太平會驚
琴晚係意馬買左水龍頭等等,今日話我知付款異常要暫停交易,我係用hsbc red card埋單,請問仲有冇得搞
跟佢instructions解釋應該就得
我上星期喺德馬用第二張卡嚟埋單
佢以為我偷卡,跟住cancel咗個order
我upload返documents解釋返後再埋多次單就得了
有,交所需文件等解鎖
我之前係用集運個地址去申請ac,我照樣用同一個地址就可以?

另外請問我要影張信用卡既相再upload上去?
我up咗月結單
你咪喺instructions試下加句解釋個地址係for集運
純粹證明張信用卡係你自己
srk71zrh
srk35zs-s
比較高性價比。
qe2 就3年保。
大金要買就買ftxz, ftxm, 其他型號性價比麻麻地,ftkc35仲要係細size外機, 有樣野好係佢遙控有背光。好鍾意大金又唔睇性價比都可以買。
ftkc全系列冇左右自動送風,適合直吹
唔該晒!請問zs-s, qe2同zsxh有咩分別?價錢都相差好遠
我想問Pan記搖控燈如果關左牆身掣,再開返,佢會唔會返返去最後調校嘅狀態
想請問下,如果廳買兩匹,唔一定要冷暖變頻,有係BONUS ,要耐用,我應該揀邊部好?

Mitsubishi MSY-GK18VA
Mitsubishi Heavy SRK50ZS-S
Mitsubishi Heavy SRK50RE1
DAIKIN FTHM50RAV1N

爬過下Mitsubishi Heavy SRK50ZSXH-S 應該係最好,但似乎周圍都無貨,或者有更加好的推介

指點下, 謝謝!
同問
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞