“真”高質電器傢俱討論(16),下次尾門開新post

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
尼部野本身係日本b字頭個隻OEM.

質量設計無問題。 一定好過Dyson

唔怕嘈,可以新填地牛角扉16-24onch 都有。 一定大風
https://hk.lockly.com/products/lockly-secure-plus-deadbolt-lock

對Lockly電子鎖有興趣

Lockly PGD728F deadbolt lock 無把手
Lockly PGD628F Latch lock 有把手(不過官網寫建議屋內使用)

如果PGD728F用係大門,係屋企閂門係咪唯有捉住個無把手既鎖拉閂門,抑或是留返原先傳統門鎖加裝PGD728F係上面,定係直接用PGD628F都夠安全
如果schneider 同 legend係amazon uk買係咪都平d
呢層就唔知啦,因為呢兩隻我搵Amazon uk 好似冇咩款

呢兩隻要平可以淘寶睇吓,但我就不了,怕爆炸
account仲未解封,要買bg插座都買唔到...
我12號買揀快運,分三次送,最快17號收到,最遲都今日收埋,都快收到既
終於到我有日期
up左月結單同張信用卡面都過唔到
到底要點先過到黎緊新居裝修想慳啲啲
巴打等咗幾耐?
我啱啱落咗單
當年都試過懶得搞開過個acc算
一個月到
Hansgrohe龍頭係咪送得快d?唔洗急訂?
想問下巴打三菱重工 SRK25MHIP1 呢款纖巧分體好唔好用,同埋東芝既窗口機好唔好
人地都寫左5號到啦
下咁快咩
我之前買都以為要運好耐。意馬德馬真係最後預計送達日期前2-4日先出貨。dhl同ups都趕到準時到香港,有時仲會快左1日派
無貨就gg
你點知過唔到?佢通知左你原因?
我都係買左先 運左黎好d
我琴晚落單,今日收email話寄左
買左u400
星期5到唔切記得send個電郵比amazon有得refund shipping fee
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞