做乜近排gym room多咗咁多「群居動物」

448 回覆
1345 Like 37 Dislike
邊要3倍,用人地組間休息d時間做就得
我舉完4餅squat想抖耐啲有咩問題
有啲人舉空bar都氣喘你又唔俾人休息?
咁急咪走入去work in
無問題啊你舉1rm嘅重量覺得去唔到咪抖耐啲囉,我係講緊跟program嘅,powerlifting 都好有邊個要抖10分鐘咋嘛
通常都係咁
你抖緊既時候先過黎問你
就以為你一路都玩緊電話
我做Nsuns同人講仲有15組應該嚇親唔少人
無女點吸引毒撚
Sor 囉
以後搭lift 我會講搭升降機
呢啲我哋以前叫「季候鳥」
通常個啲都係竹仔黎 我本身操開大大隻我直接行過去問仲有幾組 或者就咁企喺隔離望住等
如果係大隻一班操既就唔使 因為佢哋知自己操緊乜同埋你操開會預到佢哋差唔多完
但啲竹仔身型季候鳥你唔會預到佢哋玩到幾時 係呀係用「玩」黎形容
當你自己操緊一部機 其實你預左兩三組心中有數知人地差唔多
但班季候鳥係可以你操左十組兩部機 佢哋仲係同部機到玩緊握手仔
事實唔好拎出嚟講
三個人每個人要休息多三倍時間?
U kidding right?
唔係話你錯
但有無諗吓 人地係講緊班竹仔季候鳥純粹係度「玩」部機但三五個人係度「玩」然後每個人做完一組圍住休息幾分鐘再輪「玩」部機
你講緊真係操野既 真係操開既師兄見到你哋一班係操野既自然識搵第二度第二樣操住先
唔係話一句「xxx 休5-10分鐘 好正常」就係架哥哥
冇 因為會比人話歧視
通常心中有個數
好呀 我繼續去正常gym操
有啲人會覺得你咁多人輪阻住我做就唔得
無朋友夾到一齊練無咩心機去gym,都係自己喺屋企練算

Btw腳同膊頭屋企點練先有效率?
所以我寧願早啲起身去做,咁就無人阻到我。
真係攰吖嘛sorry
你屋企有好多機可以操?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞