做乜近排gym room多咗咁多「群居動物」

448 回覆
1345 Like 37 Dislike
我知你講邊兩個 但我唔覺條仔大隻 矮係真見親都係度除衫自high條女又同佢一齊high
條女細粒叫蘿友有啲肉地 原來佢哋係係房成粒鍾鐘
唔怪之得每次明明見到佢哋操完跟住好耐唔見到佢哋以為佢哋走咗但操多陣又見到佢哋出現返 原來無走過
我今晚會去九龍灣九龍灣都見過個條女
沖涼房黎 個度得四間房 四間都有得沖涼換衫
唔係
Gym解 健身房
Gym room解 健身房房
我會俾手勢問佢係咪想用/或者主動講仲有幾組 大家有共識
留意下沖涼房,可能有d奇怪聲
我去過幾次都撞正佢 條仔隨曬衫係到照鏡show肌
兩個都好細粒其實 條女又好自豪係到打卡
佢地操完之後會入最既房

你唔好同我講入房拉根
真次次都見到佢哋係度自high
不過是但啦 人哋開心 人哋又真係操既(操成點唔評論 至少唔係玩先)不過條女好似16歲我搵到佢ig
16???? FBI? 睇下係味佢
其實係睇個區既人

唔關邊間事
關你撚事,你咪自己買間私人gym room
知魚之樂?你又知人地唔係同目標?
當你做3x3,4個動作未計tempo,warm up cool down 已經2個鐘不過你喜歡就好
爭咁d野
非常同意⋯⋯等上堂既c9又係好煩
霸住啲單車機吹水
一直都有好多依類仆街
迫到我兩三年前已唔去gym
電話撚真係仆街, 做左1set, 休息睇電話3-5分鐘.睇電話返屋企喇.
唔撚識就咪沖出嚟柒啦
依個?
屌! 係!!?
係佢! 依對情侶都幾風流 要玩返屋企玩喇
小弟無知,可唔可以講下邊個powerlifting program會抖10分鐘?wave loading, ascending set, cluster都應該唔係,始終我接觸powerlifting 唔係好耐,介唔介意分享下
又話個屎忽好正
呃鳩人
我覺得anytime班人最撚唔得,做完唔拆餅,屌先會拆,247你試下去tst果間,屌你d 餅整齊到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞