做乜近排gym room多咗咁多「群居動物」

448 回覆
1345 Like 37 Dislike
玩左差唔多8年尖 以前喺康文署 physical都冇咁嘅情況出現
如果條友唔知你休息緊,見你on99坐喺度,又唔做,會唔會比人屌?
去開247
近排有班仲撚誇張
有時夜晚去見過幾多 6-8條友
個樣係紋身MK瘦撚(行路打橫行個種)
成班又嘈又鳩做 做兩下又照下佢對排骨咁
呢堆社會垃圾幾時死 阻撚住人認真操 見過勿相認
關事咩 我又覺得其實唔關事
而係247既真係比較為人著想既多同比較有禮貌
我都係竹仔 但係唔會因為見人大隻 識操 就會做都未做夠就讓出黎
識操既 應該睇得出 對方係味就快用完
利伸:做開個間全部都有好有禮貌 得一兩個會西尻口西尻面 依一類聲都唔聲 西尻住既 我會照用唔撚理
因為yo啲同chill 啲
不過算啦我都係戴住耳機操野
屌,屯門舒適堡

基本上只要你得自己一個就有教練sell
除左跑步

所以玩機都會同朋友一齊
正常如果佢想用會問你仲有幾組/share好無
邊間?
我屋企都有rack有bench
但都係去gym room個心態好啲
屋企冇動力
你邊間?
我九龍灣黃大仙觀塘荃灣輪流遊走
最誇張見過有條友一路同friend 吹水,一路單手拉機,一路單手拎住電話玩puzzle & dragon
毒撚唔夠膽問咪上連登屌
日日做會同一堆機肌肉萎縮,如果真做嘅話
咁日日唔同部位架嘛
有咩問題

大家一樣有比會費 有權用機
你覺得人地係霸住部機太耐咪出聲問一齊排囉
好多師兄都係咁做
有時見到啲師父望過黎想用又唔出聲 我又咁岩抖緊 佢地都唔會出聲問
早排我去過黃大仙新光有一間
有對情侶 條仔都幾大隻既不過好撚矮 隨左件上身衫係到照鏡 條女就攬埋去係到打卡
之後兩個一齊入左最入個間房 成個鐘先出返黎

去過幾次 都撞到對情侶係入左去最入個間 好耐先出返黎

Btw 黃大仙既師兄禮貌都幾好 係太細姐間野
如果做GYM唔知要每組休息既 條友應該係黎打卡

多數都問你差幾多set
咁明顯 咩房黎

下次聽下有無咩聲 可能有意外收穫
沖涼房個類 我冇入過去睇
有去開既應該明我講邊對 得個對做得咁風流

我去過咁少新光 幾次新光都撞正佢地 幾次都入去成個鐘出黎? 我其實想叫職員拍門

應該沖涼房個類
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞