老豆要加個大陸老婆名落層公屋

606 回覆
46 Like 719 Dislike
房委會夠70歲以上 即使樓主被除名
都唔會因為係寬敞戶而要求調遷

所以成件事好明白嘅就係個大陸女人
係想你老豆過咗身之後承接間公屋嚟住

其實每2年就入息審查一次,邊到你唔畀
你叫你老豆快手綠表左佢罷啦
同你情境一模一樣,又係反口
仲要老豆同個女人都一樣,做人完全無口齒
請問有無一啲尷尬同唔好意思?🙏🙏🙏
親仲有命, 好走喇. 依d上代負累, 拖死你成世人. 今日走去外國都仲得喇.
如果加名
到你老豆走左之後

買居屋有個大陸婆同女同你分
唔買條友仔如果無錢交水電媒租就會求你甩名食老綜

完全諗唔到咩著數,除左有一下你可以4個人名抽居屋
要拎你入息證明做乜先?

同埋點解唔返去? 點解要退縮?
一係返去鬥贏佢 既然你咁憎條女
搞到佢唔安寧就最好
你而家不理不睬 完全正中佢下懷

一係你乜都唔理 冷處理
絕對唔輸得!
繼承上一代引支那雜種入關的動物意志

香港就係要靠你呢啲人光復
加油
乜都唔好俾
支那陰道不知所謂

支那人強行住入黎就報房署攬炒
唔撚好養你老豆 呢啲on9唔死都冇用
簽? 簽你老母
你諗下你親生老母
遲下你老豆死左 有排你煩
屌佢老味又係d大陸女人搵呀叔呃公屋居港例子
點解唔返去? 點解要退縮?
返去鬥贏佢啦
既然你咁憎條女 搞到佢唔安寧就最好
你而家不理不睬 完全正中佢下懷
慢慢吞哂你阿爸啲嘢

要咁好心 唔敢忤逆 咁你咪簽名 畀入息囉
會發生咩壞事 你都要預咗
記住事事逢迎父親 呢啲叫愚孝
佢去房署,話你已經好耐冇係度住啦,分分鐘除你名。
樓主居然天真到會覺得個支那婆會照顧你老豆
咪撚交文件啦 話唔見哂
邊有咁易....
去左邊都要知,要另一個地址既租約/結婚證明
一定要企硬唔好俾呀
你有名就大曬㗎啦
今次呢個Post我估就冇記者,支那人係紅線
樓主俾呢個留言你老豆睇
身邊見過唔少一模一樣既個案,懷疑係有人教路
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞