老豆要加個大陸老婆名落層公屋

606 回覆
46 Like 719 Dislike
七十幾歲趕唔到佢阿爸走
個便宜女過十八歲就更加無可能
咁又係,如果攞嚟兇佢老豆 / 個女人又點睇?
吵咪吵囉
斷絕來往又好乜都好
點都唔好撚理佢
到時個女人乜都拎唔到
你老豆咪知佢咩人囉!
佢打死你都唔好加呀
你老豆終身幸福靠你架啦!
寧願佢怪你怨你都唔好撚理佢!
7年剛好呀 ...
分名自己排啦,你預佢唔加名盞自己賴嘢
Hd962c戶主配偶加戶無須戶籍人員同意
Hd1040c樓主,樓主老豆同新成員都需要申報入息,但可以樓主老豆照填年報表入面樓主既入息但冇樓主簽名,但同房署備份原因係樓主唔肯簽
Hd1119c所有成員都要填,樓主一定要簽,唔簽就會剔除戶籍

房署審批果陣睇到備份咪搵個file份hd1119c對過資料見到冇問題咪批
打死都唔簽, 簽左你張綠表就係咁先
張綠表最少值200萬. 不過你老豆都幾肯定為左個支婆同你斷親
你唔想你老豆老來被個女人踢出街的話,就千祈唔好俾佢落名
講到呢樣 啲憨鳩仔又選擇性失明
我唔知 我睇唔到
hd1119c係現有成員,未批既成員又點寫落去?
hd1040c先係寫新舊成員入息,樓主老豆可以寫齊資料包括埋樓主d資料,但唯獨欠樓主簽名,然後同房署報備係樓主唔肯簽,房署審批部見到個備註就可以睇返你份hd1119c既資料去審批份hd962c
老豆作為戶主要加新婆名,就算最終無樓主簽名,房屋署都會加戶主新老婆名。
加埋個未成年便宜女,一離婚係未會乜都冇哂,財產都要嘔埋出去?
冇得救了,樓主租劏房養老豆了
唔加名先好服侍
一加就日日恰9你老豆
叫佢離婚俾返錢做贍養費

FATFAT
簡單 當冇咗個老豆
反正你而家都搬走咗喇
搵社工,你話你老豆拎刀想斬你,可以申請分戶
搵定d 新聞俾你老豆睇
閒閒地都搵到十單八單

唔加名 個女人仲會照顧你老豆到百年歸老
加左名 叫你老豆執定d 紙皮準備訓街啦
你交咗文件加完名

遲啲支那婆逼到你老豆瞓街

要執屎果個就係你

老虎蟹都唔簽名唔畀文件
https://www.youtube.com/watch?v=i6mUUaMe1Jg&ab_channel=%E5%A3%B9%E9%80%B1%E5%88%8ANEXT

【娶內地妻冇咗公屋】妻憑撫養權奪屋 港伯:點解呃我?
遲啲搞埋你
斷絕關係 冇手尾
自怪自己冇用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞