老豆要加個大陸老婆名落層公屋

606 回覆
46 Like 719 Dislike
報虐兒仲屈機
叫返佢甩名
同佢2母女出去申請
話好快有屋
到時樓就收返
佢死佢賤
支那婆唔洗7年都可以令到個老野收皮

人地支那有晒點呃老野霸公屋既流程,傳開晒要點做
醒過樓主好多
多數唔會分到戶
係直接食左你層公屋
冇錯,之後個廢老就要樓主養了~
又唔同老竇住,平時又無照顧老竇,睇唔出你哋有幾close
去到呢啲時候樓主居然唔企硬 乜你哋關係好好咩
時間岩岩好
新移民全自動上公屋系統
pin呢個啦,成日問,個個廢老下場只有一個,就係女又冇屋又冇錢又冇,留低嘅得返負累
唔洗你養就話知佢去死,要養就咩都唔好比佢
公屋同hkid
抵到爛啦,離埋婚話要湊小朋友番唔到,攞綜援攞書簿津貼攞資助 佢哋喺支那做雞都未必有嘅生活
叫你老豆轉名俾你,你老豆就甩名,叫佢同條支那女人以長者(你老豆過70歲可以長者特快上樓)申請多間,到時叫你老豆同條支那閪攬住過世,你話你俾層樓我先會繼續養佢俾家用,唔係點有底氣同佢爭
簽咗名佢老豆就真係直接訓街啦
扮比份表個大陸女人簽,隔1個月好開心咁同佢講成功加戶喇。

之後睇下佢有無現形
你一日咩都唔簽
個女人個名入唔到屋
如果個大陸婆過四十,可能本來真係做緊雞
千祈 絕對 唔好
到時衰個老竇俾人踢出嚟要你養係你自己攞嚟
咪怪我地唔提你
呢d嘢唔可以心軟
日防夜防 家賊難防
我哋何苦上心

人哋爛泥扶唔上壁
想有完美解決方法
最緊要自己唔好做醜人

呢啲咁嘅撚樣
我哋要恭喜佢啦
係咁全香港起多十條皇后村都唔夠玩

事實上根本冇咁易俾你轉名分戶開多間
唔好離地

咁易仲有人住劏房?
係遺囑。唔係遺書
遺囑佢都可以改。
之前有朋友屋企差唔多case。叫佢老豆寫借據。直接做佢老豆債權人(唔知搵律師定會計師搞)。
真係夠晒絕
但其實諗真 如果個女人對你老豆唔係差嘅話 你咪當請咗個私家看護幫你照顧老豆嘅晚年囉 你唔簽即時離婚 照顧老豆嘅責任就交比你 而且你老豆又唔開心

雖然大陸女人係好蠱惑同仆街 擺明有目的 不過你可以衡量下個利害
你調轉諗
唔痴就要係農村捱到死,生生世世都係農村戶籍,永永遠遠都係支那畜
黎左香港就可以免費痴飲痴食痴住7年就全家改變生活
下一兩代甚至可以大翻身

一世做賤畜同捱7年換重生卷,你揀邊樣?
傻啦,落左黎仲有公屋有名有女,就踼樓主老豆走啦

仲做私家看護...
到時樓主就真係私家看護喇
個個廢老都以為自己係例外,同個支那婆係真愛先好笑
真係貪你靚仔咩阿伯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞