老豆要加個大陸老婆名落層公屋

606 回覆
46 Like 719 Dislike
同你老豆講想個女人乖乖地留喺屋企照顧自己就唔好簽
隨時仲有20年命 唔洗咁快安排身後事
根本劇本就係咁洗乜估
廢物樓主
巴打
呢d個案間唔中就係連登見到
冇撚錯呀清
將話事權歸返自己個邊先
on9,到時樓主要養老豆同住,間公屋會俾左支那人
你條垃圾算數啦
又要怨又唔想同你老豆炒jm9
十分正確 樓主睇到未
意圖咁明顯 俾d新聞你老豆睇啦
宜家唔加名佢冇得住咩
就係想謀左間屋先要加名ja wor
唔加得,加左間屋就唔係你既,因為老豆死左,順位係到個女人,唔止公屋,你老豆所有既資產都係個女人既。
你自己諗下到個女人死,d野係俾親生女定俾你囉。
老閪都唔好
一加左名就會出事仲要係7年之癢
一係就同你老豆deal要等夠15年
如果個大陸女人咁都頂得到15年的話
我就覺得可以加比佢
打死都唔好簽唔好加,個大陸婆擺明係為左間公屋先一齊
買左就唔駛樓主俾入息啦
你咪簽囉,不過儲定錢第日一過户條支那女人踢走你老豆,你老豆搵你養痴飲痴食痴住㗎啦,一個唔好彩有病都係靠你俾你睇下條支那女人同個便宜女幫唔幫你老豆
點解啲廢老咁鐘意臨老入花叢仲要娶埋啲支那女人遺禍人間
其實我懷疑樓主假膠
住得公屋由細住到大
有乜理由個遊戲規則都唔識玩
咁撚多例子仲上嚟問
企硬唔簽
佢地跪地,用刀項頸都奈你唔何
你老豆肯立遺囑(保險/存款/金器 之類),死左所有野都傳俾你,咪考慮加囉,始終人地都同住左7年,目測係會陪到你老豆死果日。
加咗名
好快大陸婆就會同佢離婚
趕埋你件廢老走
件廢老無人無物最尾又係痴住你
警告你咪撚on9走去簽
係。
支那婆好彩啊
搵中個香港啊伯肯加名,個女又唔肯企硬,公屋加户完就可以轉頭離婚,仲可以比番個啊伯比樓主養到終老
自己就同個蝗女住公屋,攞hk id
如果跟返正常程序, 綠長一定要令尊翁做業主,如果令尊翁兩腳一伸,佢合法妻子好大機會就會成日承繼人, 所以一買樓就迫佢寫遺書。名下物業只有業主親兒獨自承繼。唔係至少分一半比個大陸閪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞