老豆要加個大陸老婆名落層公屋

606 回覆
46 Like 719 Dislike
佢咁既諗法只會蝕左間屋企支那人
仲要養埋佢老豆。
我諗真係
你唔交證明唔肯簽名,就無你符。
其餘嘅嘢都係情感作崇,睇你做唔做得出。
你同老豆講到明如果加名就登報脫離父子關係,他朝層公屋畀個大陸婆搶左要訓街你唔會理佢
咁要mon住民政署
如果佢地登記結婚就要反對
話條中國女人係中國結過婚
我身邊三位朋友都係生完仔女,一有身份證即刻會話離婚,最後分一間公屋俾個大陸女人

佢地好絕情,可以為左間屋同人生仔

所以你遲d 訓街唔好問點解
廢老可以用你長期無喺度做原因除你名。
利申:我都比廢老趕走之後被單方面除名
殺咗你老豆,直接繼承間公屋。
攪掂
多謝大家嘅意見 睇完啲意見今日放假搵咗老豆係街傾吓 唔知佢係咪真係醒咗 佢話都知佢呢啲大陸女人有陰謀 佢話會同個女人離婚 佢話本身肯加名係因為同咗個女人講如果加佢名都得 但果個女就要搬走搬返去佢親戚到住 但個女人最後話個女會繼續係到住 所以嘈左場交話離婚 嗰個便宜女不嬲對我阿爸都冇禮貌 一直以黎同我阿爸基本上零溝通 而家再大左啲讀緊小五六 依家開始識頂撞我老豆 西我老豆面 有時佢阿媽返工 我老豆煮埋飯比佢食成日都唔食 我覺得我阿爸每日都要對住便宜女都眼火爆 希望老豆真係講真會離婚唔係吹水 希望佢真係醒咗
個便宜女搞串個Party
明明只要捱多一兩年就可以分到間屋+老母香港身分證
依家乜都冇喇

好彩你上黎問一問,又真係點醒你老豆,連登有愛
你用得希望呢兩隻字都真係未100%搞得掂
樓主你最好mon 緊啲你老豆搞離婚
啲支那婆好勁嫁
一陣到佢驚離婚,佢就會走番去再迷到你老豆再落搭 你都係睇實d好
只要你唔交入息證明 資產證明 唔簽名就加唔到新成員
戶主亦唔可以單方面踢你走 戶主同住戶成係同等地位 只有法庭先可以判屋比某人
你要小心嘅係你無起屋長住 有心做管理公司交report上條邨房署會踢走你 但一般唔會
救命,點解要娶大陸女人
鳩痕
佢老豆垃圾拖埋其他香港人幫佢執手尾
又老又廢有咩資格痕 得大陸婆先頂得順呢啲廢野
又可以分公屋,仔女呢有一免費讀大學
個女人重可以帶姨媽姑姐三姑六婆落黎
d外甥舅仔扮自己仔女都得
日日150個咁落黎
香港土生土長既就含撚囉
有咩輸?有錢分,公屋住,仔女又可以免費讀書大學
傻鳩
借問聲可租可買嘅公屋佔整體公屋幾多percent?
樓主有冇樓先
人又老又住公屋,正常女人會唔會同佢結婚?7張碌鳩都識轉彎都唔會啦
垃圾公屋老嘢同大陸婆生嘅仔女都係土生土長,香港土生土長冇意思㗎
係架,所以咪咁多廢佬玩大陸妹
自己冇得輸,半隻腳落咗棺材
香港人執屎
做韭菜。。雖然呢個詞語好大陸
但真係用得好貼切
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞