老豆要加個大陸老婆名落層公屋

606 回覆
46 Like 719 Dislike
你真係煩過鳩,唔識又要講咁多
屌你老母垃撚圾,直程甩埋你自己個名成層樓送比隻大陸雞啦咁
建議樓主咁同老豆講 話一齊做場戲 同個女人講話加左名 跟住你同你老豆講 因為社會上都好多事件係咁 個女人打完齋唔要和尚
總之有方法令到個女人信轉左名
之後睇下你老豆會唔會比人拋棄 唔會嘅話即係真心愛嘅 咁咪之後加個名囉 唔緊要 反正你老豆都比佢照顧
但如果係有完樓之後 個女人拋棄你老豆嘅 咁緊係老閪都唔加啦
成個概念就係莊子試妻啦
你唔洗自己故故下話無,我同你講呢種情況出現過,亦都最後加過名。
睇字啦
有交但佢要你再補充你唔補就係違反

戶主及所有 18 歲或以上名列本申報表的家庭成員,均須簽署第二及三部分的戶主及 18 歲或以上家庭成 員聲明,以確認所申報的資料;戶主並須為未滿 18 歲家庭成員所申報的資料負上法律責任,否則住戶將 被視作沒有申報入息及資產。

根據「富戶政 策」,若住戶未能向房委會及房屋署提供一切所需資料及證明文件作審核之用,或未能提供令 房委會及房屋署信納的資料及證明文件,房委會及房屋署便無法評定住戶繼續租住公屋單位的 資格及其合適的租金/暫准證費水平,住戶須在 2022 年 3 月 31 日遷出現居公屋單位。
最正常大陸雞做法
同房署或區議員 傾咗先,睇下有乜方案
同你老豆講要間公屋 買居屋,可以預佢住,但冇個女人份
根據富戶政策你提供唔到佢要既資料就踢你走,因為會無法判斷你係唔係富戶
Hd1040c講明戶主同成員都須填寫,否則當成沒有申報
樓主唔肯簽咪當冇申報
佢地根本直頭有晒詳細教學
咁你嘈黎做乜鳩
唔知點解咁多人負評你
老細肯又冇人查就話冇事姐
老細會唔會咁樣同你玩命偽造文書
有冇男朋友?
屌還屌
唔好射係裡面
最慘到時你老豆無地方住咋
一定要企硬
叫你老豆試下搵佢填名唔交form
半年後扮成功加名
觀察一年先睇下拎唔拎返張form出黎
做緊議助 同你講加個配偶名 你唔簽都無用 房署一樣受理
故郷の義母や義妹とバーチャル里帰りSEX
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞