[I/A]PES Mobile

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
抽到reus bb

一推就冧
隻Game玩落ok,
但係D setting太pk,
屈你課金玩
岩岩刷ac刷左美欺番黎 但舊ac有碧基加reus
岩岩刷ac刷左美欺番黎 但舊ac有碧基加reus

暫時覺得防守好難控 cb勁都冇乜用 刷過3個ac. 咬咬/big gay/reus e+用緊咬咬 美斯應該點都勁過reus
隻Game玩落ok,
屈你課金玩

玩左幾日 如果唔係好想要某d球員 我覺得慢慢玩都ok 係太少球探放出黎拍賣同埋sim mode太on9要睇佢打
隻Game玩落ok,
屈你課金玩

玩左幾日 如果唔係好想要某d球員 我覺得慢慢玩都ok 係太少球探放出黎拍賣同埋sim mode太on9要睇佢打

SIM mode真係on9到震.......
起碼都要加個2倍速
啲每日活動其實個分別係咩
4星係咪加5星係咪出唔到黑波

每日唔同位置訓練卡
5星皇馬
5星LWF
5星葡萄牙
係咪要呢三個球探加埋先必中阿朗
5星皇馬
5星LWF
5星葡萄牙

1,3 前日睇 14萬GP一張
卡拉斯高幾好用, 勁快
將白波變導師比黑波食,係咪無咁好?係咪可以無限食?
5星皇馬
5星LWF
5星葡萄牙

1,3 前日睇 14萬GP一張

要洗咁多GP寧願拎去抽好過
球探得到既球員上限又只得20級
似係bid黎突破用多d
卡拉斯高幾好用, 勁快

我都想抽到

每日唔同位置訓練卡

7日都無一日係俾多啲gp

每日唔同位置訓練卡

7日都無一日係俾多啲gp

GP一多又通漲 但家陣d球探都通得好勁
昨晚中左,10000G 抽FW個POOL,好好彩

係抽中C朗,(有冇UP 圖網...)

係抽中C朗,(有冇UP 圖網...)

葡萄
5星皇馬
5星LWF
5星葡萄牙

有頭兩張已經必中
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞