[I/A]PES Mobile

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
除咗重down game係唔係冇其他方法刷首抽

係呀 刷左10幾次己放棄

用wifi都要down9個字

會唔會咁慢

平均4分鐘一次
an機易刷好多

會唔會咁慢

平均4分鐘一次

android就clean data

會唔會咁慢

平均4分鐘一次

android就clear data

會唔會咁慢

平均4分鐘一次

起邊個位置㩒?

會唔會咁慢

平均4分鐘一次

起邊個位置㩒?

設定>應用程式>pes mobile>清除數據

會唔會咁慢

平均4分鐘一次

起邊個位置㩒?

設定>應用程式>pes mobile>清除數據

thx
特級經紀人抽啲球員係唔係勁啲
玩左3日 已del 根本踢1場得600gp 但11條友唔換人既成本要1500gp 迫人係咁比錢
班後防唔掂俾對面隻史毒完爆...
玩左3日 已del 根本踢1場得600gp 但11條友唔換人既成本要1500gp 迫人係咁比錢

你輸左先會得600gp 如果你場場都輸咁delgame真係正確決定
另外你話唔換人成本要1500gp 首先後備換入黎唔計contract 咁你average續一條友用1500x10場/11人=1370gp 我隻金LB先續1210gp 你玩左三日就全隊金 課左幾多

你輸左先會得600gp 如果你場場都輸咁delgame真係正確決定
另外你話唔換人成本要1500gp 首先後備換入黎唔計contract 咁你average續一條友用1500x10場/11人=1370gp 我隻金LB先續1210gp 你玩左三日就全隊金 課左幾多

我2隻金8隻銀 金既~1800 銀既隻隻都過千 我打一場贏既得600 輸得300 頭兩日登記送左一兩萬 比我洗曬玩唔到就del
玩左2日終於有金 但我驚唔夠GP

我2隻金8隻銀 金既~1800 銀既隻隻都過千 我打一場贏既得600 輸得300 頭兩日登記送左一兩萬 比我洗曬玩唔到就del

打咩場贏得600 我打challenge連贏兩場就有7000gp
你玩event mode越高難度,你自己隊波既能力值用落會俾konami降,普通傳波射波失誤率大增
隊徽冇皇馬揀 果斷棄驚

利申蝗
隊徽冇皇馬揀 果斷棄驚

利申蝗

你第一日玩winning咩
隊徽冇皇馬揀 果斷棄驚

利申蝗

Madrid White
London Blue
Man Red
隊徽冇皇馬揀 果斷棄驚

利申蝗

Madrid White
London Blue
Man Red

拜,蛆都冇喇
advance同classic都好難用
防守轉極都轉唔到想要嘅人
淨係想跑唔比Pressure佢又on99衝去人哋度
叫協防又係咁
想比直線又要等成秒
點玩
隊徽冇皇馬揀 果斷棄驚

利申蝗

今年先開始冇

好正 433單防中呢隻應該殺曬d波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞