[I/A]PES Mobile

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
仲有1日打得5場咁少,都唔知玩嚟做咩,仲等我刷美斯首抽刷咗幾個鐘,俾人一撞就成個人瞓低

刷到C朗咪唔會比人撞低囉
btw 維護又唔提早通知
仲有1日打得5場咁少,都唔知玩嚟做咩,仲等我刷美斯首抽刷咗幾個鐘,俾人一撞就成個人瞓低

刷到C朗咪唔會比人撞低囉
btw 維護又唔提早通知

送番個5*球探補償好wo

要擦啲快得嚟有身位
有陣時擦到黑波都唔知再擦唔擦好,試過擦到哥斯達但係慢到仆街

要擦啲快得嚟有身位

我想講一日係打唔到5場lor 除非你24

要擦啲快得嚟有身位

5場?一粒鐘打撚完啦

要擦啲快得嚟有身位

5場?一粒鐘打撚完啦

講緊一日唔夠體打5場

要擦啲快得嚟有身位

5場?一粒鐘打撚完啦

講緊一日唔夠體打5場

點會 我今朝都打左4場

要擦啲快得嚟有身位

5場?一粒鐘打撚完啦

講緊一日唔夠體打5場

點會 我今朝都打左4場

我今朝先打得一場 放飯一場 2場
維護送得2000

要擦啲快得嚟有身位

5場?一粒鐘打撚完啦

講緊一日唔夠體打5場

點會 我今朝都打左4場

唔計online, 淨係計event
維護送得2000

K社係咁架喇
奧巴美羊未升滿已經96speed 96explosive power
好好用
奧巴美羊未升滿已經96speed 96explosive power
好好用

我用緊隻CF得70 speed
好好用

得reus係咪要擦過
依家開局應該打咩? step up cchallenge打到頂尖level依家唔夠打
依家開局應該打咩? step up cchallenge打到頂尖level依家唔夠打

打唔贏6咪打5囉 贏兩場就有6000幾gp
射門要tap兩下反應好慢 成日喺禁區比人壓到埋嚟都未起到腳
新加盟一齊玩行列
我ipadiphone一齊玩
番到屋企就down
希望快啲刷到黑波首刷

出多d水中黑波機率會大d
好似係
拍賣決賽成日都唔知出唔出價好
新加盟一齊玩行列
我ipadiphone一齊玩
番到屋企就down
希望快啲刷到黑波首刷

出多d水中黑波機率會大d
好似係

我iphone中咗黑波阿古路
ipad仲刷緊

黑波蘇亞雷斯
不過之後就連金都無再中過
中伊巴開得波

執左隊一星出黎佢抽隊兩星俾我

你老味睇條撚咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞