[I/A]PES Mobile

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
有冇巴打刷到黑波?

首抽(即係拎完每日登入獎勵後 合約-->經紀人 4個位置揀1個免費抽)係可以中黑波 但機會幾低
btw建議抽fw 始終入球能力最重要

金波都好撚難出 刷到2金就開波

我刷左8次先中黑 之前7次都係銀
btw 而家個特別抽Great Finishers係伏黎
有冇巴打刷到黑波?

首抽(即係拎完每日登入獎勵後 合約-->經紀人 4個位置揀1個免費抽)係可以中黑波 但機會幾低
btw建議抽fw 始終入球能力最重要

金波都好撚難出 刷到2金就開波

我刷左8次先中黑 之前7次都係銀
btw 而家個特別抽Great Finishers係伏黎

8次 我20次都仲係一金一白

仲刷緊
點攞pre-registration獎勵
做完tutorial都無

好似5月26先派

拎咗了
好似喺special agent入面最尾
一金一白

有白咩?

好似5月26先派

拎咗了
一金一白

有白咩?

玩黎無意思, 每個球員踢10場, 每2日要用10金X11續??

玩黎無意思, 每個球員踢10場, 每2日要用10金X11續??

仲有年齡 會唔會增加?

可以用gp續
如果個球員唔係重要嘅其實可以唔續 完約就直接食左佢

仲有年齡 會唔會增加?

唔會

可以用gp續

點解你識咁多

可以用gp續

點解你識咁多

同ps4 my club 大同小異

可以用gp續

點解你識咁多

玩左兩個禮拜

利申 皇

巴打刷左幾次 iniesta推上去打AMF個位rating會再+1
第一次抽88美斯

巴打刷左幾次 iniesta推上去打AMF個位rating會再+1

幾次咋

好似5月26先派

拎咗了
一金一白

有白咩?

sor記錯

其實唔難

球探 比你選個堆都係永久?
唔太明 如果唔續約仲會唔會留係度 可以幾時續約都得?

係 只要你續約就得
唔太明 如果唔續約仲會唔會留係度 可以幾時續約都得?

唔續約只可以擺落預備隊 冇得踢
球員唔會走 除非你遣散/轉做導師食左佢

係 只要你續約就得

K社咁好死 好可疑... 77簡尼,小豆 但又比77以下你選 咁怪

係 只要你續約就得

K社咁好死 好可疑... 77簡尼,小豆 但又比77以下你選 咁怪

有幾好 我d 4星球探清一色全部中白
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞