[I/A]PES Mobile

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
點樣鎖定自己個acc?
唔識防十二M....
點樣鎖定自己個acc?

設定個度set 資料轉移,綁konamo ID, 綁完仲送250 gold
點樣鎖定自己個acc?

設定個度set 資料轉移,綁konamo ID, 綁完仲送250 gold

Google play都得
不過佢唔俾我申請ID
daily bonus 好似gp抵啲?
10日200coins vs 10日14500gp
放尼馬 / 美斯首抽

留tg
點樣鎖定自己個acc?

資料轉移就叫我登入game center

有得揀既咩

有得揀既咩

俾step up challenge level 4屌打,佢前場啲人快到

有得揀既咩

點揀
第2定第三日 佢比你個plan你 一日個日日拿金一個係拿GP
俾step up challenge level 4屌打,佢前場啲人快到

我lv4 都輕鬆,lv5就平手格,lv6就完成被屌打

Lv4我都過唔到

Lv4我都過唔到

我前場三金,但係勁廢
放尼馬 / 美斯首抽

留tg

Tg: fw12662593
大家打開6星既留意
今日睇來個難度提升左
電腦能力值同現實不乎個情況更加嚴重
平時6星每場會有around 1-2次冇得防既進攻
例如突然無敵身位/速度,彈彈波或者係佢甩極波都甩返落自己人果度等等
今日基本上成場都有呢d scripting爆seed情況
所以大家要小心

Lv4我都過唔到

我前場三金,但係勁廢

lv4用advanced輕鬆過,但係起腳太慢成日射唔出
轉classic前場反應好啲,但係逼搶又無咁順手
奧巴美揚真心我未對過一個前場夠佢好用,剛剛鳩斬入禁區之後佢車身ban入網我

仲有呢隻Defour大家唔好見佢係銀卡就release,佢用落唔似銀,D走位好好J成日後插入禁區靚位射入救命波
岩岩抽中奧巴美揚
岩岩抽中奧巴美揚

恭喜巴打
成架坦克咁但又好撚快, 屈到仆街
唉,我再諗住再抽新acc玩,點知會覆蓋原本美斯個帳
奧巴美揚真心我未對過一個前場夠佢好用,剛剛鳩斬入禁區之後佢車身ban入網我

仲有呢隻Defour大家唔好見佢係銀卡就release,佢用落唔似銀,D走位好好J成日後插入禁區靚位射入救命波

我打online見過有人玩Aubameyang係開波傳後之後個中場一腳斬入禁區比佢 佢次次都拎到 最尾我輸4-7

我打online見過有人玩Aubameyang係開波傳後之後個中場一腳斬入禁區比佢 佢次次都拎到 最尾我輸4-7

玩咁耐暫時只有script緊既6星電腦CB mark到佢
梅拿成90能力值用落都差好遠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞