[I/A]PES Mobile

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
真心問 小弟唔識足球 如果咁既人腳 咩陣好

柒少陣

柒少陣

唉貨金係到晒命 有意思咩?
屌5星根本唔係ai勁,係自己隊波啲人自動減速加on9派膠,個龍,兩個中堅連續派膠輸三粒,我屌你老母臭閪呀K社

呢個真,我領悟到個星級分野
四星電腦: 對方間唔中有神來之筆
五星電腦: 己方全部人員自動膠化(特別係後方)
六星電腦: 對方全面變勁,踢到巴塞皇馬咁,傳波快又夠毒,身位勁跑得快

分享下我點打6星就係入左一球之後開始係後場猜波

自己隊啲仆街會交失波

用4後衛陣式 拉闊d個場兩邊 推大位再交 同埋用埋個龍 如果d人唔係太廢或者比波唔夠力應該唔會有事

我打過幾場六星都係咁玩,但咁玩好似無乜意思都唔知係我玩game定隻game玩鳩我

3後衛陣打左2次6星 都係2:2收場

屌你老母

柒少陣

唉貨金係到晒命 有意思咩?

巧威威唷
前面曬完無人理就好心摺埋啦
仲要曬多次乞注意,肉唔肉酸啲
sorry 真係課左個238 抽多左個黑球 上黎真心問用咩陣
因為爆左個cost 要買新陣
sorry 真係課左個238 抽多左個黑球 上黎真心問用咩陣

真心答你 自動配置搞掂

真心答你 自動配置搞掂

隊形🙏🏻🙏🏻🙏🏻
希望d 人係屌唔係又屌
其實有個方法會多兩抽 或3抽
其實系統轉換係會多兩抽 and 係疤 加多仔 ios 係兩次疤 一次利
轉過去 再多250 石 姐係7抽

真心答你 自動配置搞掂

隊形🙏🏻🙏🏻🙏🏻

3-1-3-3 or 3-2-2-3 另外cr7轉做cf

真心答你 自動配置搞掂

隊形🙏🏻🙏🏻🙏🏻

thx 巴打 希望你都可以抽到黑波

真心答你 自動配置搞掂

隊形🙏🏻🙏🏻🙏🏻

你望我快d中施丹好過啦

真心答你 自動配置搞掂

隊形🙏🏻🙏🏻🙏🏻

你望我快d中施丹好過啦

轉系統多兩抽

真心答你 自動配置搞掂

隊形🙏🏻🙏🏻🙏🏻

你望我快d中施丹好過啦

轉系統多兩抽

我啱啱都轉咗,不過出銀

真心答你 自動配置搞掂

隊形🙏🏻🙏🏻🙏🏻

你望我快d中施丹好過啦

轉系統多兩抽

施丹係教練
點先可以login到 Game Center?

真心答你 自動配置搞掂

隊形🙏🏻🙏🏻🙏🏻

你望我快d中施丹好過啦

轉系統多兩抽

施丹係教練

ok 我錯 but 樓g 可以上網睇下教學抽球 真係有d 技術 希望幫到你
岩岩10抽 一次一次抽 1黑2金定3金 唔貪心5金應該得
岩岩10抽 一次一次抽 1黑2金定3金 唔貪心5金應該得

求方法
咩抽人真係有技巧咩???
咩抽人真係有技巧咩???

$
今日有啲運,連reus + neymar 可惜分身
其實有金同黑都冇用續約又貴 用銅+白照然

呢個真,433仲用緊原本個幾個中場
用緊343 陣 感覺幾好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞