[I/A]PES Mobile

1001 回覆
3 Like 1 Dislike

d人係16s定17w

all 17w

最近先抽?課左幾多

Around 4k

早知賣我ac比你啦
用advanced 控制屌打online 啲人
呢隻好就好在可以同fd連機
其他都好似做唔到
呢隻好就好在可以同fd連機
其他都好似做唔到

而且夠順 其他用wifi都勁lag
玩左3日 已del 根本踢1場得600gp 但11條友唔換人既成本要1500gp 迫人係咁比錢

你輸左先會得600gp 如果你場場都輸咁delgame真係正確決定
另外你話唔換人成本要1500gp 首先後備換入黎唔計contract 咁你average續一條友用1500x10場/11人=1370gp 我隻金LB先續1210gp 你玩左三日就全隊金 課左幾多

我2隻金8隻銀 金既~1800 銀既隻隻都過千 我打一場贏既得600 輸得300 頭兩日登記送左一兩萬 比我洗曬玩唔到就del

打咩場贏得600 我打challenge連贏兩場就有7000gp

巴打,你打挑戰幾多星?因為我打2星都係得700左右一場
玩左3日 已del 根本踢1場得600gp 但11條友唔換人既成本要1500gp 迫人係咁比錢

你輸左先會得600gp 如果你場場都輸咁delgame真係正確決定
另外你話唔換人成本要1500gp 首先後備換入黎唔計contract 咁你average續一條友用1500x10場/11人=1370gp 我隻金LB先續1210gp 你玩左三日就全隊金 課左幾多

我2隻金8隻銀 金既~1800 銀既隻隻都過千 我打一場贏既得600 輸得300 頭兩日登記送左一兩萬 比我洗曬玩唔到就del

打咩場贏得600 我打challenge連贏兩場就有7000gp

challenge 6 對面3-4星 贏一場有1000 連贏兩場另外派5000

challenge 6 對面3-4星 贏一場有1000 連贏兩場另外派5000

3星我都唔夠踢
首抽係唔係冇黑波啦 刷左30次
放尼馬首抽

留tg
首抽係唔係冇黑波啦 刷左30次

有 你抽唔到姐
放蘇咬首抽
中黑波啦SOSAD 卡雲尼開局
中黑波啦SOSAD 卡雲尼開局

咪好囉 洗乜買首抽帳 自己抽都抽到啦

使唔使重玩

使唔使重玩

Btw係法明奴,雷米,巴個中場蘇牙雷斯

使唔使重玩

Btw係費明奴,雷米,巴個中場蘇牙雷斯

使唔使重玩

冇黑人都係建議重刷

使唔使重玩

冇黑人都係建議重刷

其實有冇得綁定account?
因為我miss咗一開始佢問嘅google play登入
屌抽到reus都無用,成日好似跑唔起咁,又要俾人一撞就開
個game好似要有對抗性同識「得」身位先勁

姐係欖球game
刷左9次都未中黑波

20次

拿我屌你老母
唔知大家係咪一撚樣
經過我試左咁撚多次之後
我發現係第16個金波之後就會有兩粒黑波連住出
係14-16個中間撳就會中到
我係撳免費fw果個
等我試多幾次屌佢老母

碌咁快都數到,有冇咩攻略

姐係欖球game

我用433有個銅既Ixxxx cmf,仲勁過啲銀
又識得身位搶波,起步跑個陣肯定快過reus,連啲走位都靚

見到個慶祝笑左

見到個慶祝笑左

Young y so rich

見到個慶祝笑左

我都有cap呢個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞