[I/A]PES Mobile

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
咁我打一星同六星冇乜分別 除左多少少錢
我用d垃圾打一星clean左去咪唔再比錢續約

打1星做咩 個活動係要刷tp 打一場6星嘅tp仲多過你打兩場1星

打1星做咩 個活動係要刷tp 打一場6星嘅tp仲多過你打兩場1星

如果輸左會唔會都多過1星架?
課左一pack,抽到最尾終於唔伏

另外想問下巴打們請教練個位幾時先會更新?
係咪433就一定中場會係cmf而唔係dmf+amf???

個個教練唔同,433見過係中間3隻CMF, 又有1 DMF, 2 CMF, 就算一樣CMF, 睇陣都有少少企位高低分別

如果要dmf +amf, 應該就要4213陣

如果輸左會唔會都多過1星架?

唔會

個個教練唔同,433見過係中間3隻CMF, 又有1 DMF, 2 CMF, 就算一樣CMF, 睇陣都有少少企位高低分別

如果要dmf +amf, 應該就要4213陣

同埋d CMF 其實你㩒球員個icon, 會有一項球員位置俾你揀,好多時CMF 都有機可以轉做DMF or AMF

唔敢課
預左一金九銀
請問抽波有咩技巧,成日都抽唔到銅,銀或金波,抽親都白波

無技巧 你估真係睇你幾時撳再慢慢碌停比你咩
計機率抽到咩就出咩 擺幾個黑金喺附近等你以為差啲中引你再課咋
其實點扭波
嘩頭先擦咗唔知第幾次,一㩒入去全部都金波,跟住再㩒,佢慢慢碌,碌到去有黑波先停

結果出碧基條垃圾

計機率抽到咩就出咩 擺幾個黑金喺附近等你以為差啲中引你再課咋

屌呢樣真
觀察左一耐 知左個pattern 先㩒
屌一㩒完後面成堆白波
屌比成堆一星球探點抽

屌呢樣真
屌一㩒完後面成堆白波

佢好茅
我刷首抽背好個pattern 有兩個黑波
然後去到得返一個黑波,我中咗隔離個銀波,所以係冇技巧可言
屌比成堆一星球探點抽

比人食算
嘩頭先擦咗唔知第幾次,一㩒入去全部都金波,跟住再㩒,佢慢慢碌,碌到去有黑波先停

結果出碧基條垃圾

曲線
強CB超正,我雙銅CB成日俾人完爆
到而家仲信呢種抽卡有pattern嘅人不如驗下IQ

結果出碧基條垃圾

曲線
強CB超正,我雙銅CB成日俾人完爆

無撚用架,pk好撚慢

屌呢樣真
屌一㩒完後面成堆白波

係,諗住跟個pattern 禁,但都禁唔中

屌呢樣真
屌一㩒完後面成堆白波

係,諗住跟個pattern 禁,但都禁唔中

都話其實冇pattern 係random
建議巴打去驗眼
如果你次次都跟住個pattern之後抽中黑波 K社就執左啦
如果得伊卡迪,基達(cb), alexis vidal(rmf)同巴個銀籠

咁開唔開game好
如果得伊卡迪,基達(cb), alexis vidal(rmf)同巴個銀籠

咁開唔開game好

用緊433

咁開唔開game好

用緊433

有時間就重刷啦
note3係咪玩唔到

咁開唔開game好

用緊433

有時間就重刷啦

ok
如果黑波係中場咁係咪都係要抽過

咁開唔開game好

用緊433

有時間就重刷啦

ok
如果黑波係中場咁係咪都係要抽過

睇下中咩啦
pogba/iniesta咪開局囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞