[I/A]PES Mobile

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
如果得伊卡迪,基達(cb), alexis vidal(rmf)同巴個銀籠

咁開唔開game好

用緊433

有時間就重刷啦

ok
如果黑波係中場咁係咪都係要抽過

睇下中咩啦
pogba/iniesta咪開局囉

得拉傑迪
如果得伊卡迪,基達(cb), alexis vidal(rmf)同巴個銀籠

咁開唔開game好

用緊433

有時間就重刷啦

ok

睇下中咩啦

思尼斯達原來ok?

咁開唔開game好

用緊433

有時間就重刷啦

ok

睇下中咩啦

思尼斯達原來ok?

...佢係全隻game數值最高的中場
唔夠$用打咩好

咁開唔開game好

用緊433

有時間就重刷啦

ok

睇下中咩啦

思尼斯達原來ok?

...佢係全隻game數值最高的中場

用落覺得好似麻麻地
唔夠$用打咩好

巴打係指唔夠GP ?
照計今日新活動加上又派左10000 GP應該會好多架
唔夠$用打咩好

巴打係指唔夠GP ?
照計今日新活動加上又派左10000 GP應該會好多架

續完約冇咩剩
Msn差s
仆街 點解5星D電腦唔會停係度完場 係咪得1星先會咁
成隊波最勁係拉芬拿艾簡達拿🤦🏽‍♂️
放高進度ac有冇巴打要
今日4星難打左咁既 完全防守唔到,係咁和波,鬥入波
UEFA打sim同唔sim計TP係咪一樣?

分開架
唔sim 就2000分派1抽
100000分派1抽必金or黑

sim就30000分派1抽
終於抽中金cb...savic

分開架

其實個活動有時間先打都得,我當大家每場賺1000tp,要打100次先拎到金/黑卷(姐係2000金),補多500金就可以10抽。
咁當然中間都有好多gp送,但我覺得呢個活動唔算抵刷。不過如果隊波未升爆同有時間可以keep住打,當順便練下隊波。

分開架

其實個活動有時間先打都得,我當大家每場賺1000tp,要打100次先拎到金/黑卷(姐係2000金),補多500金就可以10抽。
咁當然中間都有好多gp送,但我覺得呢個活動唔算抵刷。不過如果隊波未升爆同有時間可以keep住打,當順便練下隊波。

點解要2000金先打到100次 同埋我一場1300tp

係咪換咗新人入隊未練起?會跌好多能力
尋日換咗四五個event金銀入去,隻auba完全跑唔郁

係咪換咗新人入隊未練起?會跌好多能力
尋日換咗四五個event金銀入去,隻auba完全跑唔郁

哦,係喎, thx 巴打
我係換左幾個位, 差好遠

隻game衰左冇特別卡,少左個動力去追卡

分開架

2000金係計直接買體唔等佢回嘛,拎個約數姐
如果子彈有限可以等下先,過多排佢實出啲必中5星既活動
仆街成萬gp次次拎去抽都一定出銀

分開架

2000金係計直接買體唔等佢回嘛,拎個約數姐
如果子彈有限可以等下先,過多排佢實出啲必中5星既活動

你咁樣計2000金 咁k社每日派25金比你 你係咪當自己收緊2蚊港紙
第一次入呢個po,點解你地咁好野成日有金/黑金
我成個陣得motta同施利臣係金
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞